anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicatia Yoxo nu functioneaza

Dirica
Junior entuziast

Buna ziua, am un abonament la Yoxo, dar de cateva zile nu imi functioneaza aplicatia. Ma conectez cu contul, dar imi ramane ecranul negru. Am reinstalat aplicatia, am sters cache+data, am restartat telefonul... niciun rezultat. Am un  telefon Samsung Galaxy S23 Ultra.

1 Soluţie acceptată‚

Dirica
Junior entuziast

Am rezolvat cu problema aplicatiei, era de la o setare a telefonului, in setari la display, era bifat "hide camera cutout" am dat pe automat si acum functioneaza aplicatia

Vizualizare soluţie în postul original

28 Răspunsuri 28

Dirica
Junior entuziast

Buna ziua, tot nu funcționează. 

MihaiC99
Campion certificat

Ai contactat serviciul clienți Yoxo pentru a semnala problema întâmpinată?

Poți încerca o resetare din fabrică a telefonului, însă acest lucru nu garantează rezolvarea problemei, mai ales dacă aceasta ține de aplicație și nu de telefonul în sine. Trebuie să ții cont că o resetare din fabrică va șterge toate datele de pe dispozitiv. Este recomandat ca resetarea să fie realizată prin butoanele telefonului.

Ar fi fost util dacă altcineva care deține telefonul ar fi putut confirma dacă întâmpină aceeași problemă. Înainte de orice, contactează serviciul clienți Yoxo.

Dirica
Junior entuziast

Am contactat si serviciul clienti yoxo, le-am dat datele necesare si astept raspuns de la ei, resetare la telefon nu o sa dau doar pentru asta, o sa folosesc aplicatia altfel daca e necesar. Mumtumesc de raspunsuri

Mulțumim pentru update! Te așteptăm să revii cu vești bune să ne spui cum s-a rezolvat.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Si eu am aceeasi problema, nu functioneaza nimic de cand am trecut pe noul abonament in euro, Yoxo versiunea 12.0.0. Chiar daca am reinstalat aplicatia, sters cache, date tot nu functioneaza. M-am putut autentifica iar ulterior aplicatia afiseaza doar meniul in partea de jos si continutul paginii este gol, doar fundalul.

Chiar consider ca a-ti putea avea un proces de testare mai riguros.

Craciun fericit!

Dirica
Junior entuziast

La fel și la mine, nu am rezolvat nici până acum! Sărbători fericite!

Dirica
Junior entuziast

O noua informație,  am primit notificare de la aplicatie ca urmeaza sa se faca plata abonamentului si sa ma asigur ca am bani in cont, dar aplicatia in sine tot nu functioneaza 😆

Notificarea am primit-o si eu luna aceasta, cu toate ca aplicatia nu functioneaza corespunzator. Macar s-a facut si plata, iar serviciile oarecum merg inainte doar ca nu pot sa imi gestionez contul deloc.

Daca ar pune la dispozitie si o interfata web pentru a-ti putea gestiona contul de oriunde ar fi chiar un serviciu 100% digital. API-ul il au, mai trebuie sa faca interfata.

Oricum, mie nu imi mai merge Yoxo, avand aceleasi simptome mentionate aici de cand m-au trecut pe noul abonament in euro. Nu am nici o posibilitate de a-i contacta gratuit, messengerul prin aplicatie nu se poate accesa, credit sa imi iau ca sa pot suna la 300 parca nu pot sa imi pun.

MihaiC99
Campion certificat

Probabil că sunt afectați o parte din utilizatori.

Ai incercat utilizarea chat-ului și in modul delogat. Daca nici așa nu merge nu e o problema legata de cont ci de aplicație (compatibilitate cu telefonul).

🌟Comunitatea crește prin deciziile tale. A funcționat? Confirmă soluția și apreciază 👍

Eu nu gasesc acea optiune de chat daca nu esti autentificat.

Clar e ceva bug de nu mai afiseaza continutul pe paginile aplicatiei. Tot astept un update la aplicatie dar nu mai vine.

MihaiC99
Campion certificat

Salut,

Ai dreptate, eram deja conectat la cont.

Însă poți verifica dacă este vorba de aplicație sau cont, creând un cont nou (fără să achiziționezi abonament) și vezi dacă chatul funcționează astfel. După testare poți șterge noul cont creat.

A doua variantă ar fi să instalezi aplicația pe alt telefon și să testezi.

🌟Comunitatea crește prin deciziile tale. A funcționat? Confirmă soluția și apreciază 👍

Dirica
Junior entuziast

Am rezolvat cu problema aplicatiei, era de la o setare a telefonului, in setari la display, era bifat "hide camera cutout" am dat pe automat si acum functioneaza aplicatia

MihaiC99
Campion certificat

Poti sa atasezi un screenshot cu modificarea facuta. Poate fi utila si altor membri aflati într-o situatie similara. te referi la notch

8196.jpg

Dirica
Junior entuziast

Da, la setarea de notch