anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicatia Yoxo nu functioneaza

Dirica
Junior

Buna ziua, am un abonament la Yoxo, dar de cateva zile nu imi functioneaza aplicatia. Ma conectez cu contul, dar imi ramane ecranul negru. Am reinstalat aplicatia, am sters cache+data, am restartat telefonul... niciun rezultat. Am un  telefon Samsung Galaxy S23 Ultra.

19 Răspunsuri 19

Buna ziua, tot nu funcționează. 

Ai contactat serviciul clienți Yoxo pentru a semnala problema întâmpinată?

Poți încerca o resetare din fabrică a telefonului, însă acest lucru nu garantează rezolvarea problemei, mai ales dacă aceasta ține de aplicație și nu de telefonul în sine. Trebuie să ții cont că o resetare din fabrică va șterge toate datele de pe dispozitiv. Este recomandat ca resetarea să fie realizată prin butoanele telefonului.

Ar fi fost util dacă altcineva care deține telefonul ar fi putut confirma dacă întâmpină aceeași problemă. Înainte de orice, contactează serviciul clienți Yoxo.

Am contactat si serviciul clienti yoxo, le-am dat datele necesare si astept raspuns de la ei, resetare la telefon nu o sa dau doar pentru asta, o sa folosesc aplicatia altfel daca e necesar. Mumtumesc de raspunsuri

Mulțumim pentru update! Te așteptăm să revii cu vești bune să ne spui cum s-a rezolvat.

Dirica
Junior

O noua informație,  am primit notificare de la aplicatie ca urmeaza sa se faca plata abonamentului si sa ma asigur ca am bani in cont, dar aplicatia in sine tot nu functioneaza 😆