la 03-09-2025 09:11 AM
Buna dimineata,
In momentul de fata detin un abonament Smart 15, cu perioada contractuala pana pe 29 septembrie. Imi apare in aplicatia My Orange ca pot prelungi acest abonament pe inca 2 ani cu 15% reducere. Exista posibilitatea de a muta acest abonament pe Orange Yoxo. Am vazut ca diferenta de pret este mica. Care sunt avantajele de a ramane pe abonament si care ar fi avantajele de a migra pe Yoxo ?
Va multumesc frumos !
la 03-09-2025 09:37 AM
Salut @Claudiu_Alex . Diferențele la general între cele două sunt simple. Odată ce perioada minimă contractuală a expirat, poți alege migrarea pe Yoxo dacă ți se pare mai avantajos. Ce pierzi sau ce câștigi față de abonamentul standard? Programul de fidelizare Orange ThankYou se pierde (inclusiv punctele existente), vechimea în rețea se pierde (vei fi considerat ca un client nou), în cazul unor servicii cu taxă acestea nu se vor debita automat pe cont ci trebuie să te asiguri că ai CREDIT pentru astfel de servicii pe numărul Yoxo.
Ce avantaje ai la Yoxo? Având ”abonament cu perioadă contractuală 1 lună”, vei putea să modifici configurația abonamentului (de exemplu cu sau fără resurse roaming) oricând dorești, fără eventuale penalități. De asemenea, dacă ai ales un plan tarifar, chiar dacă se modifică ulterior condițiile, opțiunea aleasă și nemodificată rămâne valabilă până la modificare de către tine prin alegerea unei alte opțiuni. De asemenea, ai resurse suplimentare pe care le poți adăuga abonamentului inițial în funcție de necesarul de moment.
Pentru alte detalii despre YOXO, poți accesa www.yoxo.ro și vei regăsi toate informațiile expuse aici. Revino cu detalii pentru alte particularități specifice nevoii tale de utilizare al abonamentului. Pe curând.
la 03-09-2025 09:22 AM
Salutare!
Trebuie să fii ieșit din perioada contractuală.
,,Dacă ai abonament, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:
Ai toate detalii aici .
Baftă!
la 03-09-2025 09:28 AM
Va multumesc pentru raspunsuri.
Sunt titularul de abonament si mai am 19 zile pana se incheie contractul. Nu am facturi neachitate nici rate Orange. Din aplicatia Orange Yoxo imi apare ca pot migra numarul actual de pe 22 septembrie. Viteza de internet pe Orange Yoxo e aceeasi ca cea de pe abonament ?
03-09-2025 09:34 AM - editat 03-09-2025 09:36 AM
Yoxo folosește rețeaua Orange. Vitezele vor fi aceleași. Numai că daca achiziționezi abonamentul Yoxo de 19 Ron sau 9 Ron nu vei avea acces la rețeaua 5G.
Numai abonamentul Yoxo de 49 Ron îți oferă accesul la rețeaua 5G.
La Yoxo nu exista serviciul number share.
la 03-09-2025 09:35 AM
În principiu, depinde ce abonament iei. Dacă îl vrei pe cel de 19lei, vei avea acces doar la 4g plus, nu la 5g.
la 03-09-2025 09:37 AM
Salut @Claudiu_Alex . Diferențele la general între cele două sunt simple. Odată ce perioada minimă contractuală a expirat, poți alege migrarea pe Yoxo dacă ți se pare mai avantajos. Ce pierzi sau ce câștigi față de abonamentul standard? Programul de fidelizare Orange ThankYou se pierde (inclusiv punctele existente), vechimea în rețea se pierde (vei fi considerat ca un client nou), în cazul unor servicii cu taxă acestea nu se vor debita automat pe cont ci trebuie să te asiguri că ai CREDIT pentru astfel de servicii pe numărul Yoxo.
Ce avantaje ai la Yoxo? Având ”abonament cu perioadă contractuală 1 lună”, vei putea să modifici configurația abonamentului (de exemplu cu sau fără resurse roaming) oricând dorești, fără eventuale penalități. De asemenea, dacă ai ales un plan tarifar, chiar dacă se modifică ulterior condițiile, opțiunea aleasă și nemodificată rămâne valabilă până la modificare de către tine prin alegerea unei alte opțiuni. De asemenea, ai resurse suplimentare pe care le poți adăuga abonamentului inițial în funcție de necesarul de moment.
Pentru alte detalii despre YOXO, poți accesa www.yoxo.ro și vei regăsi toate informațiile expuse aici. Revino cu detalii pentru alte particularități specifice nevoii tale de utilizare al abonamentului. Pe curând.
la 03-09-2025 09:44 AM
Multumesc pentru raspuns. Folosesc telefonul pentru nevoi de baza (mail servici, sms, facetime, etc.). Nu joc jocuri pe el . Sunt persoana cu dizabilitati (hipoacuzie profunda - telefonul e conectat direct la protezele auditive). Mai folosesc si roaming din cand in cand . Am ceva vechime la reteaua Orange (aproape 19 ani cred). Deci cel mai bine, recomandati sa raman pe abonamentul actual.
la 03-09-2025 10:14 AM
Salutare!
Depinde. Fiecare are avantaje si dezavantaje (fata de celalalt tip de serviciu):
la 03-09-2025 10:21 AM
Va multumesc ! Si o ultima intrebare : Este ok sa prelungesc pe 2 ani abonamentul actual de 15E cu 15% reducere ?
la 03-09-2025 10:47 AM
15E-15%=12.75E pe luna. Depinde de:
La 15E (12.75E dupa reducere) presupun ca ai totul nelimitat. La Yoxo ai nelimitat totul la 19 lei (de 3 ori mai ieftin), dar mai putine servicii aditionale (de exemplu, plata abonamentului Yoxo se face exclusiv prin card bancar, iar, in caz de nevoi prin telefon, ori folosesti aplicatia [care nu este in timp real], ori telefonic contra cost).
De asta zic, poate ar fi bine sa iti faci "un inventar" la nevoile tale si al modul in care esti obisnuit sa le rezolvi.
Personal, intre 19 lei (Yoxo cu nelimitat si roaming SEE) vs 63 lei (12.75E abonamentul propus la fidelizare)... as recomanda sa intrebi prin Djia ce alta oferta de fidelizare primesti. Pretul de 12E mi se pare cam mare (dar ma raportez la mine si la nevoile mele).
Stiu, te-am bagat mai mult in ceata decat sa dau un raspuns direct... Suntem diferiti si, din fericire, avem de unde alege (sunt optiuni care pot ajuta mai mult decat altele).
la 03-09-2025 10:35 AM
@Claudiu_Alex: Dacă vechimea în rețea și beneficiile programului ”ThankYou” cântăresc destul de mult, prelungirea abonamentului standard ar putea reprezenta o alternativă. Dacă se dorește ceva mai ieftin exclusiv pentru servicii de voce și SMS, net, atunci chiar și un YOXO la 9lei ar putea fi o alternativă. Ce ar mai fi de adăugat pentru Yoxo? Grija actualizării cardului înrolat (în caz de expirare) și să nu ”ajungă” să fie fără suma minimă de plată necesară facturii lunare. În caz contrar, va fi puțină ”muncă”, dar rezolvabilă.
la 03-09-2025 12:41 PM
Dragi colegi, va multumesc foarte mult pentru raspunsuri . Pana la urma, voi ramane la abonament, mi se pare mai ok prin prisma raportului avantaje/pret. Am si o vechime in retea si nu as vrea sa o pierd.
Cu respect,
Claudiu Alexandru
la 03-09-2025 12:56 PM
@Claudiu_Alex: Este vorba aceea: ”Dai un ban, dar stai în față” 🙂 Din perspectiva considerată de tine și eu aș fi făcut la fel. Însă nevoia de resurse, momentul și volumul diferă de la o persoană la alta.
Mulțumim de feedback și te mai așteptăm în Comunitatea Orange și cu alte întrebări, idei, soluții. Toate cele bune!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor