anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonamentele noi Yoxo nu vor mai beneficia de banii inapoi pe netul neconsumat - modificare iunie 2021

Anonim
Neaplicabil
S-a modificat oferta cum nu ma asteptam, in sensul ca abonatii noi care vor achizitiona abonamentele Yoxo nu vor mai primi banii inapoi pe netul neconsumat, in schimb clientii care sunt sub contract nu vor avea oferta schimbata.
Ce parere aveti?
27 Răspunsuri 27

FaraUnID
Campion certificat
Pe topicul aferent proiectului de lege 5G am spus faptul ca inlocuirea echipamentelor neconforme existente cu echipamente agreate de americani si EU va genera consturi suplimentare pentru operatori. Tot acolo am spus faptul ca acele costrui vor fi recuperate de operatori de la clientul final, adica de la utilizatorul de telefonie mobila. - In cazul Phone Credit reincarcarile de 5 euro nu mai sunt eligibile pentru bonus; - In cazul Orange Money s-a renuntat la bonificatia de 10% cash back din plata facturilor Orange; - La inceputul anului s-au scumpit abonamentele de televiziune fara a adauga continut nou; - Prin luna martie au fost majorate tacit extrem de multe abonamente de voce; - Acum s-a renuntat la singura bonificatie reala din Yoxo; - Oare ce va urma !!! Sa fie pure coincidente? Nu stiu cum sunteti voi, dar eu unul nu mai cred in Mos Craciun!

tomaciprian
Cunoscător
Daca am activ abonamentul YOXO 20GB si doresc acum sa trec pe YOXO 100GB, voi mai beneficia in continuare de beneficiul/optiunea "money back" pe urmatoarele facturi?

FLo1
#StarMember
@tomaciprian: Conform celor comunicate de către @DanielaH, ”Toți clienții care au activat Yoxo înainte de data de 8 iunie vor continua să primească banii inapoi pe netul neconsumat, chiar și după 30 de zile. Beneficiul “money back” se pastrează până când se închide numărul”. Deci singura ”modalitate” de a pierde bonusul de ”cash-back” la Yoxo-urile active la momentul 8 iunie este de închidere abonament Yoxo. Eu cel puțin asta înțeleg.

DanielaH
Moderator
@tomaciprian, dacă ai activat YOXO 20 înainte de data de 8 iunie, indiferent de schimabrea pachetului, vei continua să primești banii înapoi. Deci poți modifica planurile de oricâte ori vei dori fără să afecteze beneficiul banii înapoi. Singura situație în care se pierde acest beneficiu este dacă închizi de tot numarul (sau treci la PrePay sau la abonament sau portezi în altă rețea) și apoi vrei să revii la YOXO. Să ții cont însă că dacă pleci în roamning nu primești banii înapoi.

Anonim
Neaplicabil
Eu cred ca miscarea asta e una foarte gresita. Yoxo era cunoscut si popularizat tocmai pentru ca primeai inapoi banii pe netul neconsumat. Cred ca dupa modificarea asta multi fie nu vor mai alege Yoxo, fie vor pleca la altii. Vodafone a speculat momentul si ofera 2 euro reducere lunara la toate abonamentele Flex pe toata perioada cat sunt mentinute active, daca sunt activate in perioada campaniei... Deci la 10 euro ajungi sa ai nelimitat tot, inclusiv internet mobil cu acces 5G...

IphoneIOSSucks
Junior entuziast
Eu de curând am aflat că au scos acest avantaj de a-ți da banii înapoi sau de a-ți da o reducere la sfârșit de lună. Cred că o să-și piardă o parte din clienții care au Yoxo de după 7 iunie 2021 dar ceilalți care au mai demult sunt bine mersi. De ce mai merită să ai Yoxo dacă au scos acest beneficiu? Eu am Yoxo de luna aceasta și de când am auzit chestia asta.... Mă enervează! Vroiam să le spun prietenilor și apropiaților mei dar cred că după ce-și făceau Yoxo și aflau că nu mai există sigur aruncau cu pietre după mine când îi întrebam dacă le place Yoxo sau nu. Yoxo nu o să "plângă" după câțiva clienți care s-au înscris după 7 iunie 2021 că nu au venit valuri de doritori care au vrut Yoxo mai ales după ce au anunțat că nu o să mai dea banii înapoi pe netul neconsumat. Yoxo nu merită niciun ban mai ales după ce nu mai dau banii înapoi pe netul neconsumat. Dacă nu apare acel beneficiu până în Septembrie 2021 o să renunț la Yoxo. Să vă fie rușine pentru ce ați făcut Orange România.

sorinike
Junior
Cum as putea sa vorbesc in cel mai mizerabil fel despre acest serviciu și oamenii din spate și sa nu fiu cumva sancționat? Nu știu, va las imaginația la dispoziție. La fel ca voi, ma lovesc de dispariția ofertei cu netul decontat. Care e faza? Azi, luna lu Octombrie, ciuciu decontare, pana luna asta, am primit. Adică deși am activat mizeria asta de yoxo după data aia, tot am primit oferta pana in luna Septembrie. Ce răspuns am primit? Eroare tehnica! Da? Iaca p…!!! Descarc in acest moment Vodafone, Telekom, Digi, orice altceva si chiar dacă era vorba de o reducere de 3 lei, accept sa plătesc cu 10 mai mult doar din principiu. Cine tace si accepta, e un mare.. ce vreți voi. Aveți libertatea si posibilitatea sa alegeți ce servicii vreți de la orice operator, chit ca va portari odată la luna. De asta e ÎNCĂ democrație si piața liberă. Cu alte cuvinte, sa ne că…m in yoxo. Marș!

DanielaH
Moderator
@sorinike, îmi pare rău că ești nemulțumit. Nu înțeleg exact ce s-a întâmplat din descrierea ta, dar înțeleg că ai depus deja o sesizare la noi și colegii ți-au confirmat că este vorba de o eroare tehnică. În acest caz, situația fiind cunoscută, cu siguranță ea va fi corectată. Îți recomandăm să aștepti să primești informațiile legate de soluționarea problemei din partea lor. Deasemenea, te rugăm să păstrezi un limbaj decent aici în Comunitate. Te așteptăm să revii cu vești bune când se va rezolva.

RomanM
Începător
Salut! in caz ca-mi cumpar un pachet de 100gb cu o zi inainte de ultima zi a abonamentului pe luna curenta, acei 100gb se pierd? nu sunt valabili 30 de zile din momentul cumpararii? Mersi

DanielaH
Moderator
@RomanM, te referi la oferta nouă? Ea este valabilă pentru activarea unui abonament nou YOXO. Clienții YOXO care și-au facut abonament înainte de 21.10.2021 pot trece la noua ofertă de abonamente începând cu 22 noiembrie 2021, din aplicație, în secțiunea Abonamentul meu. Dă-ne, te rog, mai multe detalii despre situația ta.

RomanM
Începător
Buna Daniela! nu, ziceam de situatia in care mi se crediteaza in 2 zile spre exemplu plata pentru noua luna/ abonament yoxo, si eu imi cumpar un pachet de internet de 100GB (cu 2 zile inainte de inceperea unei noi luni), acest pachet de 100gb e valabil si in luna noua? Intrebarea 2: daca plec temporar din tara si vreau sa-mi dezactivez abonamentul yoxo pe 3 luni, la revenire/reactivare a abonamentului mai beneficiez de reducerea pentru netul neconsumat de care am parte acum? Mersi

DanielaH
Moderator
1. Opțiunea este valabilă până la data de reînnoire lunară a abonamentului YOXO (emiterea unei noi facturi). Singurul pachet valabil 30 de zile este cel de bază (recurent). 2. Dacă închizi abonamentul YOXO, vei pierde beneficiul de money back și nu îl vei mai putea recupera. Dacă vei pleca în roaming cu abonamentul YOXO, îl vei putea folosi pe o anumită perioadă, până când va intra sub incidența politicii de utilizare rezonabilă. Ulterior poți activa opțiunea premium (credit). Desigur, depinde foarte mult dacă țara este SEE sau Non- SEE.

bvalky
Începător
Probabil au scos această decontare pentru cei 50 gb de net tot la 19 lei . Aici o sa fie dezavantajați cei care nu foloseau acest net si erau suficienti doar cei 20 gb . Personal la 19 lei , cu 50 gb , in rețeaua Orange care deocamdată are cea mai buna acoperire , consider cea mai buna ofertă . Plăteam înainte 5 euro la cartela ( 29 - 30 lei cu TVA) unde aveam același beneficii , mai puțin minute internationale , de care nu prea am nevoie , si uitam cand imi era lumea mai draga sa incarc .