anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

3 abonamente pe un nume

mihai65
Începător

Am 3 abonamente Orange pe numele meu.  pot sa le trec pe toate doar pe numele meu. Cum fac că să schimb unul dintre numere pe alt nume? 

1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember

Salutare!

Fiind in aria Yoxo, singura varianta de a ajunge numerele la un singur titular ar fi trecerea din Yoxo la Orange prepay si dupa preluarea numerelor in Yoxo pe abonamentul tau. Pasii de inchidere si trecere la prepay ii ai in aplicatie si trebuie facut individual pe fiecare numar.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

MihaiC99
Campion

Salutare!

1. Dacă abonamentele sunt Orange, poti transfera un abonament Orange de pe numele tău pe numele altei persoane. Detalii despre schimbarea titularului unui abonament găsești aici.

"Pentru schimbarea de titular este necesar ca vechiul şi noul titular să se prezinte împreună la un magazin Orange, pentru semnarea unui contract de cesiune, prin care noul titular preia toate drepturile şi obligațiile vechiului titular.

Pentru această schimbare, este nevoie de următoarele documente, în original:

• abonat persoana fizică: buletinul/ cartea de identitate
  • abonat persoana juridica: buletinul/ cartea de identitate şi o împuternicire pentru persoana care reprezintă firma, în cazul în care nu este persoana de decizie sau cea declarată ca persoană de contact, în baza noastra de date; pentru încheierea acestui contract este necesara şi stampila firmei; dacă reprezentantul firmei este administrator sau asociat, acesta trebuie să prezinte statutul firmei, prin care să dovedească faptul ca ocupă funcția respectivă

Lista documentelor necesare pentru încheierea unui nou contract de abonament se găseşte aici "

2. Dacă abonamentul este yoxo, schimbarea de titular nu este posibilă. Poți însă să închizi abonamentul Yoxo și să ceri trecerea pe prepay. Ulterior poți deschide un nou abonament Yoxo (cu numărul prepay) pe numele dorit.

Mai multe detalii ar fi utile, deoarece ai încadrat subiectul la secțiunea Yoxo, însă în postare vorbești despre abonamente Orange clasice.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Se poate cesiona de la o altă persoană pe numele tău sau cum doriți.

Ai detalii despre cum se poate face acest lucru aici .

Baftă!

DanielaH
Moderator

@mihai65, am văzut că ai încadrat întrebarea în categoria Yoxo. Cele 3 abonamente sunt Yoxo sau Orange?

Dacă vorbim despre Yoxo, din păcate, schimbarea de titular (cesiunea) nu este posibilă. Abonamentul YOXO nu poate fi transferat către o altă persoană.

Dacă sunt Orange, ai soluția mai sus, în răspunsul lui MihaiC99.

Te așteptăm să revii cu mai multe detalii. Mulțumim.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Fiind in aria Yoxo, singura varianta de a ajunge numerele la un singur titular ar fi trecerea din Yoxo la Orange prepay si dupa preluarea numerelor in Yoxo pe abonamentul tau. Pasii de inchidere si trecere la prepay ii ai in aplicatie si trebuie facut individual pe fiecare numar.