anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] BFriday vine cu yoxo killer de la Orange

Andrei4154
Junior entuziast

Orange reduce de bfriday abo de 15e la 7,5e. Ai nelimitat net 5G, min și sms, 6GB roaming EU și 600min internat la doar 7,5e( 37,5 lei). La Yoxo de 39, lei nu ai 5G și nici min internat.

Oferta e pana in 10.11.2022. 

SmartSelect_20221102_220135_Chrome.jpg

24 Răspunsuri 24

Best case scenariu, totuși. E f bun răspunsul tău. Sunt mulțumit.

Ex de preturi la un mobil la un A53, la un mag, pe perioada iulie-octombrie pretul a fost de 1.700, lei, la 6GB si 128GB, apoi o sapt pe final de octombrie pretul scade la 1.350, lei. Merita sa urmaresti preturile la un mobil si sa prinzi o oferta si nu prea se renteaza sa astepti de la o companie de mobil sa iti subventioneze un mobil care iti place, ei vor subventiona unul care ii avantajeaza.

Depinde: daca reincarci o cartela cu 6E, primesti 20 puncte (echivalentul a 2E). Daca vei reincarca cu 6E timp de 2 ani, vei avea 480 puncte (echivalentul a 48E). Daca achizitionezi telefon cu prelungire (de preferat online), punctele vor fi echivalentul a (3x48E=) 144E . Mergand pe calculul 1E=5 lei, 1.700 lei = 340E. Deci, doar prin reincarcarea de 6E, telefonul va costa cu 144E mai putin (la care se mai scade reducerea oferita abonamentelui ales), deci, telefonul va avea un pret maxim de 980 lei/196E din care se mai scade ceva.

De ce as lua de la emag (sau orice alt magazin)? Eu unul nu as avea motiv (cel putin nu in contextul exemplului dat cu reincarcarea). Daca nu as reincarca, atunci da, raspunsul tau este perfect pentru achizitia telefonului fara abonament (evident, daca poti plati cu "banul jos" sau daca banca la care ai cardul de cumparaturi ofera posibilitatea achizitionarii in 24 de rate).

PS: stii ca toate cardurile de credit costa, nu? Eu am 1.000E si taxa de administrare card este de 35 lei pe an (rotunjit, 3 lei pe luna). Maximul de rate il am de 12 (nu am avut niciodata nevoie de toata suma si m-am incadrat in 3-6 rate lunare). O merita sa platesc 70 de lei (3 lei lunar) 2 ani sau sa platesc in factura fara dobanda? Decizia este a fiecaruia. Mie mie se pare rezonabil sa dispun de 1000E (fara sa platesc dobanda) si sa platesc o data pe an o suma modica (0.70% pe an).

Astus
Junior

Cam naspa sa vezi oferta aceasta cand ai deja un obonament identic la pret full (15€), la care iti mai si mareste pretul cu 1€ unilateral din decembrie... mi se pare bataie de joc din partea orange.

 Si nu.. nu pot sa schimb pentru ca am cedat si am facut un update acum 4 luni. La nici 4 luni de la modificare mareste abonamentul unilateral... nice.

Razvan
#StarMember

La denunțare unilaterală pe motiv de scumpire a abonamentului, nu se plătește nicio despăgubire, chiar dacă ai luat telefon subvenționat. Cei care au luat telefon în rate, vor plăti toate ratele scadente rămase la momentul emiterii facturii finale, dacă nu mai au un alt cont activ care să preia ratele existente. 

Salutare!

Știu destule persoane care au cerut rezilierea și până la urmă au ajuns la un punct comun, adică li s-a oferit ca reducere acea mărire. Acum, depinde de cum consideră ei, etc.

Dar poți să încerci și cine știe! 

Baftă!

EbiKe
Începător

Doar cu numar nou sau in anumite multe conditii. Portare nu. Desi la relatii clienti au zis ca da, dupa ce rezolv cu trecerea de la abonament business la prepay la operatorul actual, Telekom, a doua zi cand m-au sunat de la ofertare, surpriza: nu stia colega, era preluata de la Telekom si colegii nu sunt pregatiti :(. Foarte dezamagitor, chiar am renuntat la un abonament bussiness ca sa pot porta numarul la tariful bun de 7.5. Dar daca nu se poate, mai studiem piata. Succes!

Blue12
Senior

Daca eu sunt client OROC, presupun ca nu pot beneficia de aceasta oferta, decat prin portare probabil, dar mai am 23 de luni de contract la OROC fiindca tocmai l-am prelungit.

Blue12
Senior

Probabil se va aplica si la acest abonament majorarea de 1€, deci va fii 8.5€, cam tot ca la Yoxo

Andrei416
Junior entuziast

Daca nu se accepta portarea sau pastrarea numarului, atunci puteti face un nou abonament cu aceasta oferta. Pretul e exact 7,5e pe luna FARA nici un euro suplimentar. Asta e doar o gluma de hate impotriva orange pe net. Am f multi prieteni si cunostinte ce nu au nici un cost suplimentar de 1e la abonamentul lor de mobil orange.