anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

V-ati dori IPTV de la Orange?

Neaplicabil
Daca Orange ar oferi solutii IPTV prin fibra optica, ati fi interesati sa va abonati sau, in cazul in care aveti servicii de internet si TV clasic, prin cablu coaxial si card CI+ sau receiver, ati face schimbarea catre IPTV?
Va doriti IPTV?
38 Răspunsuri 38

CosminSR68
Începător
Da . Doresc si cat mai repede

SebiN
Începător

Da. Astept tehnologia asta la pret rezonabil in Romania de 10 ani.

nigel
Explorator

Nu

Opreacristina
Începător

Da.cu mare drag qs achizitiona

Gabubu
Angajat Orange

Cu sinceritate, da, doresc IPTV, tinand cont ca acesta reprezinta viitorul televiziunii! 🙂

reylon
Explorator

sigur ca da - ip tv este viitor si are calitate mai buna - am deja cu telekom si inca pastrez 

reylon
Explorator

La folosesc de 4-5 ani in doi locatii. Nu renunt la calitatea video si interactivitate care ofera si daca astas este putin folozita. Daca orange vrea sa ramana inapoi cum se pare, deja caut al furnizor de iptv. Inteleg ca solutia actuala are ceva dificultati de a rezolva incat trebuie dus un cablu de la router la fiecare TV si asta este absurd si anuleza advantajele de la iptv unde tot poate sa treaca pe un singur cablu de retea. Lucrez in networking; daca orange vreea poate gasi usor o solutie sa bage tot in mai multe vlan la clienti sai, clar si cerand un mic cost de instalare.... o data configurata retea, gata cu cabluri.... tot pe u singur cablu de lan sau wifi... eu nici nu mai am cabluri coaxiale acuma. vom vedea daca orange alege viitorul sau prehistorie technologica.

si adaug ca ip tv ofera solutii de tip pay per view.....  sky face milioane de eur cu asta si Berlusconi sa facut imperiu. Orange are tot ce trebuie, lipseste vointa.

Hardelean
Junior

Categoric mi-as dori IPTV de la Orange, dar se pare ca unele firme nu-si permit sa aiba viziune si proprie initiativa. 😉