anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

V-ati dori IPTV de la Orange?

Neaplicabil
Daca Orange ar oferi solutii IPTV prin fibra optica, ati fi interesati sa va abonati sau, in cazul in care aveti servicii de internet si TV clasic, prin cablu coaxial si card CI+ sau receiver, ati face schimbarea catre IPTV?
Va doriti IPTV?
33 Răspunsuri 33

Razvan
#StarMember
IPTV reprezinta viitorul televiziunii, ținând cont ca poți sa îți configurezi manual fiecare canal, as face pasul către aceasta tehnologie. 🙂

Neaplicabil
Mai poti înregistra sau urmări ce vrei, cand vrei. Se mai pot adauga si canale 360° si multe altele, plus ca se renunta la coaxial. Sunt avantaje majore in cazul IPTV.

FaraUnID
Campion certificat
Evident ca da. Am spus-o si ma repet IPTV-ul are un potential fantastic prin prisma faptului ca ofera posibilitatea de a accesa un numar mai mare de canale, o calitate net superioara imaginii si a sunetului, costuri mai reduse comparativ cu DTH-ul. De asemenea IPTV-ul ofera posibilitatea personalizarii canalelor si transmisiilor tv. Exista productii de televiziune (transmisiuni tv live de tip competitii sportive) ce ofera utilizatorului final posibilitatea sa aleaga - de acasa, de pe telecomanda - de pe camera doreste sa urmareasca evenimentul respectiv, precum si posibilitatea de a taia comentatorii si de a ramane doar cu sunetul de fundal ca si cum ai fi in mijlocul evenimentului. Daca toate acestea vin pe tehologie 4G/4G+ sau chiar 5G mai scapam si de cablurile aferente conexiunilor pe fir. Partea cu inregistrare programe se poate face si cu un televizor basic, de buget ce dispune de functie PVR.

Vio73
#StarMember
Eu unul da, mi-aș dori!

Ascary
Campion certificat
Cu IPTV am putea in sfarsit sa ne folosim televizoarele performante la capacitățile lor. Cel puțin știm că banii dați pe astfel de televizoare se justifica. Că să nu mai zic că IPTV ne-ar face viața mult mai confortabila iar vizionarea un vis. Nu sunt adeptul statului cu ochii pironiți în televizor cu orele însă atât cât stau vreau să mă bucur de tehnologie de ultimă oră atât pe tv cât și în ceea ce privește calitatea transmisiunii.

Neaplicabil
Nu pot sa zic nici eu ca mor de dragul televiziunii, dar exact asa zic si eu, macar atat cat ma uit sa stiu ca e tehnologie de ultima ora.

Laura_cio
Senior
Da, mi-as dori IPTV pentru televizoarele noastre Smart.

Miha_Z
#StarMember
La cat ati laudat IPTV, cu siguranta imi doresc si eu. Recunosc ca uneori stau si cu orele si urmaresc diverse filme si emisiuni. Daca trairea poate fi si mai intensa prin folosirea IPTV-ului si Orange il va utiliza, atunci ar fi un motiv in plus sa trec la Orange Love.

Vio73
#StarMember
Propabil că într-un orizont de timp rezonabil, vom putea să avem posibilitatea de a alege canalele dorite, fără să mai existe televiziunea prin cablu sau satelit. Dar vom vedea!

TheSpecialist
Maestru
Sincer, nu știam pana sa citesc comentariile voastre, ce presupune IPTV-ul, dar acum ca am aflat, big YES din partea mea!

liviut
Începător
depinde de pret cat ar costa pe o luna de zile

Ascary
Campion certificat
In orice caz mai scump față de un abonament tv prin cablu sau satelit. Deocamdată merg doar serviciile ilegale IPTV in Romania. In urma cu o luna jumătate IPTV-ul a căzut peste tot in Europa,inclusiv Romania datorita unei acțiuni de amploare a poliției din mai multe state,în special al celei din Marea Britanie. Utilizatorii au fost anunțați de către furnizorii lor să aibă răbdare că vor reveni :)) Și au revenit,cam in doua săptămâni. Nu prea înțeleg de ce este scos în afara legii acest gen de transmisiune tv. Probabil că s-ar găsi o cale legala daca s-ar vrea acest serviciu,însă vă dați seama cate presiuni se fac ca acest lucru sa nu se întâmple. Cred că dacă s-ar implementa așa ceva,IPTV-ul ar acapara toată piața tv iar firmele de cablu ori cele care transmit prin satelit ar intra in faliment. Poate doar un preț foarte scăzut față de cel al IPTV-ului să-i poată menține pe linia de plutire. Nu,nu cred că vom vedea prea curând IPTV la Orange sau la altcineva în Romania. Interesele sunt prea mari ca sa se menține lucrurile așa cum sunt. Cert este că IPTV-ul este mult mai bun și mai calitativ din toate punctele de vedere. Este comod,fara cabluri,curat, calitatea imaginii excelenta,nu cade semnalul când plouă sau bate vântul,nu e nevoie de echipamente suplimentare. Doar o aplicație instalată pe televizor și o conexiune decenta la internet. Eu folosesc SmartTv pentru IPTV și sunt foarte mulțumit,atâta doar că prețul e un pic cam mare,vreo 15 euro pe lună.Bine și pachetul este foarte generos,vreo mie de canale dar și pachete de filme și seriale. Filmele nu au calitatea Netflix dar pentru cineva care n-ar vrea să plătească încă un abonament pentru filme online,Netflix sau HBO,este o variantă mai economica.

FaraUnID
Campion certificat

In Romania, IPTV ofera Telekom http://telekomro.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/187/~/iptv si iNES https://www.ines.ro/iptv/oferta-ines-iptv/

RDS a avut in plan lansarea unui serviciu de IPTV, au fost distribuite cateva STB-uri pentru testarea cu publicul a servicului si toata treaba a ramas in faza aceasta, de test, pentru ca nu se mai stie nimic de el.

HBOGO si Netflix nu sunt servicii de IPTV, ci mai degraba Web TV asa cum este si Orange TV GO. Televiziunea prin tehnologia IPTV foloseşte protocolul IP ca mijloc de transport şi are nevoie de un IPTV set-top box pentru a decoda imaginile în timp real.

Atom
Începător
Da, dacă funcționează si pe conexiunile altora la internet acolo unde nu aveti acoperire, dacă funcționează doar pe o fibră orange atunci invenția este stupidă și poate să nu existe.