anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Televiziune de la orange

Gica53
Explorator

De ce nu renunță Orange la criptarea programelor Tv și să existe o singura oferta tv, iar criptarea tv să rămână numai la extraoptiuni? Așa va avea mai mulți abonați la tv. Degeaba extind rețeaua de fibra, că abonații tv tot pleacă din rețea, degeaba au făcut mai multe opțiuni tv cu diferite preturi, că abonații tot pleacă.

13 Răspunsuri 13

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

O idee foarte buna.

Mulțumim!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Cu ce deranjează sau cu ce ajută? Mă aștept să nu zici că Digi are grila la "liber" ca nu cred ca se uită cineva la toate 200 de canale (sau câte au).

Dacă ar fi după mine, lista must carry gratuit si restul extraoptiuni. Așa s-ar vedea clar ce se cere și grilele ar fi ajustate conform cererii. 

Cu ce au ajutat noile pachete tv și internet orange, lansate anul trecut, daca abonații Orange tot pleacă? Orange trebuie sa se orienteze după cererile abonaților din Romania, iar preturile să fie cu puterea de cumpărare din Romania. Orange nu este in Franța aici. Așa a crezut și telekomul și unde a ajuns? Daca nu se trezesc, Orange va avea aceeasi soarta peste câțiva ani.

Lipsa aparaturii duce la lipsa abonarii clienților la servicii suplimentare (Max, de exemplu) prin operator. 

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Parțial sunt de acord cu tine, doar că Digi are mult mai mulți abonați! Iar dacă te iei in totalitate după ce vor abonații, poți să le dai și totul gratis, că tot nu e bine. Fiecare cu politica lor, dar nu cred că vor face la fel și e bine că există concurență. Cred că se văd majoritatea canalelor , dacă ai televizor smart. La mine cam așa este. Dacă iei o ofertă bună, te-ai scos!

Uite una bună !

Baftă!

Digi nu are echipamente de criptat disponibile tot timpul și au lăsat grila la liber, mai ieftin pentru companie. 

Plus cei de la Digi nu fac profit din CI+.

Bineînțeles sunt și greu de obținut la prețul avut.

Sincer, nu e o scuza. Soacra are abonamentul analog și nu se poate abona la nimic suplimentar pe partea TV. Nu ca ar interesa-o, dar sigur clienții nu s-au prins de faptul ca dacă vor opțiuni vor trebui sa plătească 4 lei în plus doar sa abia acces. 

3 lei CI+ și 5 lei decodor hd.🙂

Calculul îmi iese 4 lei pentru CI (eu, pe digital plătesc 30 de lei iar soacra, pe analog, 26). Dacă au alte preturi... nu știu ce să zic. 

Mă refeream la comandarea CI+ suplimentare.

Aștepți câte 1-2 luni după echipament. 

Eu am stat 3 luni pentru CI. Tot mi se pare mult (ca timp). Sunt singurii la care aștepți echipament. 

PS: au abonamentul ala cu SkyShowtime. Oare m-aș putea uita la canalul TV până îmi vine decodorul? Ma îndoiesc...