anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Televiziune - de ce pe unele canale nu este traducere?

Mariandan3
Începător

De ce pe unele canale nu este traducere?

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

De ce? Nu are legatura cu furnizorul de cablu tv. Pentru ca e vorba de canale care emit simultan in mai multe tari  si subtitrarea este trimisa separat de semnalul video, altfel s-ar umple ecranul cu toate versiunile,  asa ca traducerea e "citita" de tv, activand-o din setarile lui.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

MihaiC99
Campion certificat

Salut,

La unele canale trebuie activata/selectata subtitrarea. În meniul televizorului sau al receptorului, caută secțiunea Subtitrări și asigură-te că este activata. Unele telecomenzi au un buton marcat subtitle/sub, apasa butonul pentru activare sau selectarea limbii dorite.

Există și posibilitatea ca acel canal sa nu aibe subtritrare temporar sau permanent.

Despre ce canale este vorba?

O zi frumoasa!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din setările tv-ului sau de pe telecomandă se poate activa subtitrarea.Trebuie doar să cauți și să activezi.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

delfinas
#StarMember

De ce? Nu are legatura cu furnizorul de cablu tv. Pentru ca e vorba de canale care emit simultan in mai multe tari  si subtitrarea este trimisa separat de semnalul video, altfel s-ar umple ecranul cu toate versiunile,  asa ca traducerea e "citita" de tv, activand-o din setarile lui.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Am incercat eu, pe tv TCL, sa activez manual din setari si tot nu merge pe Hbo,Love nature, etc. Cand apas butonul de info apare faptul ca respectivul canal este subtitrat in romana dar nu apare.

Incearca pasii de aici: https://help.hbomax.com/ro-ro/answer/detail/000002515

DanielaH
Moderator

@Mariandan3, ne spui, te rog, despre ce canale este vorba? Ai reușit să activezi subtitrarea conform recomandărilor primite mai sus?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

php
Explorator

Eu am TCL (singurul producător de pe piața din România cu versiune de android avansată), dar ca să nu facem telefonul fără fir îți atașez imagine.

1000049507.png