anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sunteți mulțumiți de serviciul TV?

Mary_1
Junior
Doresc sa îmi fac abonament TV la Orange, m ar ajuta foarte mult părerile voastre cu privire la experientele abonamentelor TV
14 Răspunsuri 14

Jay
Campion certificat
Am auzit multe lucruri bune de la colegi, nu este in sarcina mea, partea asta de servicii pentru acasa, asa ca nu eu hotarasc in aceasta privinta.. Succes!..

Vio73
#StarMember
Da, foarte mulțumit. E cea mai bună alegere. Aș fi și mai mulțumit dacă s-ar reintroduce în grilă canalul National Geografic HD! Nu știu la care dintre ele te referi dar am și tv prin cablu și prin satelit. Am tv satelit din iunie 2013, de când a apărut serviciul, fiind primul din județ (AG) care l-a achiziționat. Aș putea spune că e un plus de calitate la televiziunea prin satelit vs. de cea prin cablu. Canalele HD se văd super bine, la fel și cele SD, cu condiția să ai și un tv pe măsură. Ce să zic? Multe canale HD, muzică, filme, ceva sport, canale documentare ( favoritele mele), desene, etc. Recomand pachetul Family HD, adică cel mai scump, ca să beneficiezi de tot (la satelit) sau Global (la cablu). Succes!

Ascary
Campion certificat
Recomand serviciul tv satelit al Orange (in caz că nu exista fibra în zona). Canalele HD sunt oglinda iar cele SD cu un tv care face upscaller bun,canalele se vad bine.

RafaHelper
#StarMember
Eu unul am inclus in pachetul love abonamentul Local HD dar nu l-am folosit niciodata pentru ca are doar 36 de canale si l-am primit mai mult gratis la oferta. In schimb am butonat la un amic si mi-a placut cum se vede. Eu iti recomand sa iti iei un pachet love cu Family HD ca si abonament TV. Instalarea a fost foarte punctuala si rapida, desi nu am primit echipamentul de pe site.

Miha_Z
#StarMember
Eu am avut doar Orange TV prin satelit si am fost multumita de acest serviciu. Iti recomand abonamentul Orange Love unde ti se ofera si un bonus in functie de vechimea in retea de pana la 200 Euro pe care il poti folosi la achizitia unui Smart Tv. Mai multe detalii gasesti in urmatorul link: https://www.orange.ro/love/

Laura_cio
Senior
Așa cum a zis și Miha, cea mai buna oferta actuala este un abonament Orange Love (prin satelit) pentru ca primesti și 200€ bonus pentru achiziția un TV smart (https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/abonament-tv-satelit/index.html), dar și opțiunile Orange TV Go (https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/).

TheSpecialist
Maestru
Și eu am de 1 an și 1/2 TV prin satelit de la Orange și sunt foarte mulțumit. Claritatea imaginii este cu mult peste concurenta, canalele foarte diversificate și poți sa configurezi pachetul de optiuni destul de variat.

FaraUnID
Campion certificat
Din punct de vedere calitativ (aici ma refer la calitatea imaginii), DTH-ul oferit de Orange este cu mult peste ceea ce ofera concurenta in momentul de fata. Din punct de vedere al continutului, cam lasa de dorit in special pentru amatorii de sport deoarece competitiile majore sunt impartite intre Digi si Telekom, iar la Orange nu prea ai ce vedea. Sau ma rog, vezi cam ce transmit Eurosport-urile. Cele mai bune oferte sunt pachetele Love cu internet + telefon + televiziune, prin prisma faptului ca vechimea in retea se traduce prin reduceri suplimentare la achizitia de produse din magazinul online.

Anonim
Neaplicabil
Eu sunt curios cum funcționează TV prin cablu și dacă există posibilitatea unui card CI+

svetalex
Senior certificat
eu am de aproximativ 3 ani televiziune prin fibra optică de la Orange. Sunt mulțumită de calitatea semnalului, de imagine, sunet, grila de programe. Am rămas plăcut surprinsă când în septembrie anul trecut, când se împlineau 2 ani de abonament și se apropia expirarea perioadei contractuale m-au sunat din Orange Shop și mi-au făcut o ofertă de prelungire a abonamentului la un preț mai mic :) Personal nu am motive de nemulțumire față de acest serviciu până în prezent. Detalii legate de oferta curentă o găsiți accesând link-ul https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/

Vio73
#StarMember
Orange tv este un serviciu care oferă imagine la calitate HD și SD și o varietate mare de canale, la prețuri destul de accesibile, mai ales dacă deții mai multe servicii de la Orange. Mă refer aici la pachetele Love și Family.

Teona_moraru
Junior
Foarte multumita. Dupa multi ani de abonament la RDS ( de care am fost multumita) de aproximativ 1 an am de la Orange si este impecabil! Programe multe, calitate excelenta

Vio73
#StarMember
E mult mai bine să le ai pe toate la același furnizor!

mariussruben89
Explorator entuziast
Este din acest punct de vedere,legat prin Fibra,un serviciu calitativ bun,atata tot,ca se mai schimba grila de programe, din punct de vedere,al serviciului Satelit, sunt calitativ bune pana cand vremea este nefavorabila,deoarece pe anumite unghiuri,cand nu e semnal,nu prea mai recepționeaza deloc, pana se remediaza situatia ca fibra optica,este si aceasta o alegere cat de cat ok. In rest,canalele HD,sunt bune ,se vede impecabil, dar cum am mai zis,datorită lipsei unor canale din grila inclusiv Family, mai optez sa am si alte servicii din alta parte,alt operator. Ce recomamd, pachetul Family, Love, si cat se poate Posibilitatea prin fibra.