anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pachetele (grilele) de TV

mariussruben89
Explorator entuziast
Intre ce optezi? Servicii minime, medii sau maxime!?
Ma refer la grilele de canale TV.
Dupa cum observ, s-au facut destul de multe schimbari pe partea aceasta de canale, de grile.
Ceea ce normal ar fi trebuit sa fim si noi instiintati, care folosim astfel de servicii.
De exemplu eu, ca sa am grila mea de Global, grila maxima de 131 de canale sa fie disponibila si pe Orange TV Go, am fost nevoit sa activez si pachetul Family Go, ceea ce nu ar fi corect, din moment ce ai de la bun început un anumit numar de canale.
Vedem acum ce va putea sa fie mai imbunatatit. Speram ca ceva mai bun.
11 Răspunsuri 11

TheSpecialist
Maestru
Dacă te uiți cu atenție în contract o sa vezi ca acolo se menționează toate aceste aspecte. În esență, plătim niște pachete care sunt supuse modificărilor de-a lungul timpului, în funcție de contractele care se negociază între Orange (și orice alt furnizor de TV) și trusturile media care dețin diverse posturi de televiziune.

mariussruben89
Explorator entuziast
O sa iau acel contract si studiez mult mai amanuntit,desi totusi nu stiu sigur daca am vazut asa ceva mentionat. Vedem ce se va mai lua in calcul cu grilele de canale,in viitorul apropiat .

teacher_
#StarMember
Eu optez întotdeauna pentru servicii medii. Nu de alta, dar e diferența de bani cam mare, și sunt puține lucruri interesante in plus. Poate dacă aș avea televizor (televizoare) 4k, cu o diagonala rezonabilă și as sta undeva aproape de centrul unui oraș s-ar schimba lucrurile. Eu cred că pentru tot ceea ce primești, ai semnat. Poate nu ți-a fost explicat, sau nu ai știut tu să întrebi. Probabil cel mai bine e sa îți studiezi clauzele din contract, și să revii sa ne spui ce nu îți convine.

mariussruben89
Explorator entuziast
Cu siguranta am sa revin,in toate cele,sa vedem ce concluzie am tras si daca intr-adevar asa este.

FaraUnID
Campion certificat
Extras din TCG pe care le recomand oricarui utilizator sa le citeasca Orange România îsi rezerva dreptul de a modifica, pe parcursul derularii Contractului, structura Pachetelor de Servicii TV achizitionate de Client (inclusiv fara limitare, prin introducerea/eliminarea unor canale din grila de programe), în functie de oferta de pe piata programelor audiovizuale, de negocierile cu furnizorii de continut media audiovizual, de audienta programelor retransmise, de necesitatea eliberarii anumitor frecvente, potrivit dispozitiilor legale, precum si în functie de orice alti factori care pot influenta structura ofertei Serviciilor TV. Orange România va pastra numarul minim de canale specific Pachetului de Servicii TV achizitionat de catre Client. Modificarile se vor afisa/publica în magazinele Orange România, în ofertele publice Orange România, prin intermediul site-ului www.orange.ro sau vor fi aduse la cunostinta Clientilor prin orice alte mijloace de comunicare.

Miha_Z
#StarMember
Prefer grilele medii la canalele TV ca-mi ofera toate posturile pe care le urmaresc. Oricum si aceste grile contin multe posturi care pentru mine sunt de umplutura si le sesizez doar atunci cand butonez telecomanda.

Vio73
#StarMember
Eu prefer întotdeauna o grilă care include canalele pe care le urmăresc, adică cele documentare. De exemplu, la Orange tv cablu, am pachetul Global ( cel mai mare), care include în mod evident și cele mai multe documentare. Nu mă interesează pachetele extra. La tv satelit, am Universe HD, dar acum nu mai există acest pachet ( este Family HD), care este tot pachetul maxim. De asemenea, nu am extraopțiuni.

Romeo_
Senior certificat
Pana cand va apare o optiune sa alegem noi canalele pt care suntem dipusi sa platim si le vizionam,alegem din ofertele care sunt.

Laura_cio
Senior
Grilele medii de canale TV și serviciile medii sunt cele pe care le optez mereu. Pe cele minime nu le folosesc pentru ca au servicii putine, in general, și nici pe cele maxime, pentru ca implica un cost mare.

teacher_
#StarMember
Nu știu cine ar putea avea doar o grilă cu canalele de bază 🙂 adică sunt conștient că sunt, altfel nu ar apărea în oferta, dar de când lumea, majoritatea consumatorilor sunt de genul cu cât primesc mai mult și mai ieftin, cu atât mai bine. Adică poate sa nu fie ieftin, dar sa fie muuult:)

imch
Cunoscător certificat
Eu am cateva programe pe care le urmaresc (gen Discovery-urile, programele Viasat sau National Geographic) si, cand erau copiii mai mici aveam nevoie de anumite canale de desene animate. Decizia de a achizitiona unul sau altul din pachetele oferite depindea de aceste canale. Intotdeauna am achizitionat cel mai mic pachet care le cuprindea pe toate. La acestea de cativa ani incoace am adaugat pachetul HBO. Da, stiu ca pachetele de canale se schimba in functie de contractele pe care le fac operatorii de telecomunicatii cu detinatorii canalelor, dar pentru mine scoaterea din grila a unor programe poate fi motiv de reziliere de contract (cum a fost cand RCS/RDS a scos Discovery-urile pentru ca aveau propriile canale Digi).