anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aștept de 16 zile tehnicienii la antena

Vasile02
Vizitator

Buna ziua. Am făcut o sesizare in 24.12. 2024 pentru că antena satelit s-a mișcat. (Nu a fost legata corect pe suport in vara anului 2024  și domnii instalatori au legat și cu sarma sa fie lucru bun. ) Am sunat in fiecare zi lucrătoare și mereu spuneau că urgentează dar în 8.01.2025 am primit mesaj că sesizarea se închide că nu am fost găsit. Lucru neadevărat deoarece nu am fost sunat de nimeni. As dori sa știu cui mă pot adresa pentru o sesizare împotriva lor? In fața cui răspund acești "domni" . Stau de 16 zile fara tv  Multumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Vasile02
Vizitator

De 17 zile tot asta aud și nimeni nu vine. 

Pe lângă asta mai și spun colegii dvs că au închis sesizarea deoarece am fost sunat de echipa tehnica și nu am răspuns, lucru total fals eu nefiind contactat și se poate verifica. 

1000013521.jpg

 Vi se pare lucru normal sa fie legată cu sarma ? 

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator

Salut, Vasile, și bun venit în Comunitate!

Putem ruga și noi colegii de la departamentul tehnic să verifice statusul sesizării tale. Ne poți da, te rog, numărul ei?

Vasile02
Vizitator

236089959

Și ieri am primit mesaj de la Orange TV că solicitarea de intervenție cu Nr 40065459 a fost anulată. 

Mulțumesc pentru răspuns. Îți confirmăm că situația ta este în continuare în atenția colegilor noștri care fac toate verificările necesare pentru remediere. Îți recomandăm să aștepți răspunsul lor legat de soluționare.

Vasile02
Vizitator

De 17 zile tot asta aud și nimeni nu vine. 

Pe lângă asta mai și spun colegii dvs că au închis sesizarea deoarece am fost sunat de echipa tehnica și nu am răspuns, lucru total fals eu nefiind contactat și se poate verifica. 

1000013521.jpg

 Vi se pare lucru normal sa fie legată cu sarma ?