la 18-11-2024 01:32 PM
Salutare.
Am primit un telefon în care mi se comunica faptul că de la finalul lunii serviciul de satelit nu va mai fi disponibil și trebuie să trec pe fibră optică pentru a continua să am serviciile de TV de la Orange.
E adevărat că se închide serviciul Orange Satelit?
la 18-11-2024 02:00 PM
Salutare!
Cel mai probabil a fost trasa fibra in zona ta si ai fost anuntat ca vei trece pe fir (nu prin antena, cum erai pana acum). Cred ca nu s-au ales cuvintele cele mai indicate in situatia asta. Receptia prin Satelit (DTH) nu poate fi trasa pe dreapta intrucat sunt zone unde este prea costisitoare aducerea fibrei (zone mai departate, izolate sau prea putini clienti).
la 18-11-2024 02:26 PM
Salutare!
Nu are cum să se închidă tot serviciul, ci doar punctual, unde s-a introdus fibră optică, probabil și în zona ta de domiciliu.
Poți verifica dacă ai fibră optică din acest link , mai jos, unde scrie ,,Introdu adresa manual" și apoi introduci judetul, localitatea, strada, etc.
Oricum, serviciul tv prin fibră este mai ieftin și cu mai multe canale.
Dacă soliciți trecerea de la tv sărit la internet și TV prin fibră optică, nu se va mai ține cont de perioada contractuală avută pentru serviciile avute anterior.
Trebuie însă să discuți cu cei care te vor ajuta și acest aspect.
Am fost în această situație și luna următoare s-au închis serviciile de tv satelit și net fix 4g.
Succes!
la 18-11-2024 02:41 PM
Ce nu înțeleg eu, independent de infrastructură, de ce nu sunt lăsat să continui pe satelit? Pe mine nu mă interesează internet-ul, TV prin fibră optică - vreau doar să am serviciul de satelit care mie îmi convine, indiferent de preț.
la 18-11-2024 02:43 PM
Poți să-l păstrezi, stai liniștit, nu e obligatoriu să renunți la acest serviciu, ci doar dacă doreși.
la 18-11-2024 02:51 PM
Nu vei ramane fara semnal, stai linistit. Daca ar fi fost o inchidere a serviciului, ar fi trebuit sa primesti o hartie scrisa (scrisoare sau mail) prin care esti notificat ca DTH nu va mai fi disponibil si sa predai in termen de 30 de zile aparatura aflata in custodie.
Oricum, doar recomand sa compari cele doua grile si preturile aferente si sa vezi care te avantajeaza. Nimic mai mult.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor