anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Scanare canele Star-Light 40DM6600

Andra51
Vizitator

Bună ziua! Mă poate ajuta cineva cu mai multe informații despre scanare canale la un TV Starlight? Din cele 170 de canale, mi se scanează doar 10-14 și acelea cu semnal slab

9 Răspunsuri 9

Pololică
#StarMember

Salutare!

Poti sa ne spui ce model este? O alta intrebare: pe alte televizoare (in acelasi loc), cum receptineaza canalele?

Din ce am gasit pe net, majoritatea comentariilor nu zic nimic de receptia canalelor.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Televizor LED Star-Light 40DM6600, smart. Nu am încercat pe alte televizoare..

Incearca ce ti-a recomandat Mihai. Uneori, televizoarele, desi au operatorul la scanare, nu sunt configurate corect sau nu sunt actualizate setarile si mai dau ratee.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Salut!

Ai incercat sa cauti selectand la operator/furnizor Altii/Altele?

De asemenea poti incearca sa modifici tara inlocuind Romania cu Finlanda.

rrich1974
Junior entuziast

verificati si calitatea conexiunilor, poate sunt slabite, poate nu aveti continuitate la cablu. 

teacher_
#StarMember

Salut!

Tot ce pot sa îți sugerez este să setezi scanarea pe full scan, nu pe quick...

Sau, daca ai făcut mai multe scanări anterior, șterge lista de canale scanate și reîncepe procesul de la 0

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dă scanare la toată grilă, alegând la operator Orange Romania sau ,,Alții" , în funcție de ce are el disponibil. Încearcă toate combinațiile pe care le poți folosi, trebuie să funcționeze!

Succes!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Andra51

Ai reușit sa găsești toate canalele TV disponibile?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Radutuby
#StarMember

Salutare,

poț încerca scanarea automată și la sursă selectezi cablu DTV..Întâmplător am același TV și cu aceste setări sunt găsite peste 200 canale. Deasemenea atașat ai o captură cu cu setările manuale. Nu în ultimul rând asigură-te că conexiunile de cablu sunt conectate corect. Spor.

6445.jpg

6444.jpg

  

Ai găsit soluția potrivită? Transformă ajutorul primit într-un ajutor oferit. Marchează răspunsul ca soluție sau oferă o apreciere, un gest mic care face Comunitatea mai bună.