anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturi de televiziune regionale in grila de programe tv?

Neaplicabil
Credeti ca ar fi benefic ca in grila de programe tv sa fie acceptate și posturi de televiziune regionale?
13 Răspunsuri 13

FaraUnID
Campion certificat
Cu foarte mici exceptii, posturile tv locale sau regionale nu sunt altceva decat o unealta de propaganda politica. Cam toate posturie tv locale / regionale sunt detinute (mai mult sau mai putin in acte) de catre tot felul de personaje politice pentru a arunca cu noroi in opozanti si pe post de masina de spalat banii pentru ca aceste posturi tv nu traiesc pentru audiente si nici din veniturile generate de publicitate. Plus ca majoritatea posturilor tv locale sau regionale emit la o calitate execrabila a imaginii si a sunetului.

Vio73
#StarMember
Nu știu exact la care grilă de programe tv te referi. Adică la cea de satelit sau cea de cablu? Orange tv cablu preia grila de programe tv de la Telekom. Sincer, cred că sunt deja unele: Hora tv, Estrada tv, City tv, etc!

Jay
Campion certificat
Nu cred ca e vorba de a fi acceptate, cat de interesul pentru acele posturi, de numărul persoanelor care ar fi interesate de ele si, de cum se inteleg, financiar, furnizorii intre ei..

teacher_
#StarMember
Depinde ce înțelege fiecare prin regional... Nu neapărat post al unui oraș.... Ci mai degrabă să cuprindă o regiune de dezvoltare... La noi in zona este Ardeal TV, și este inclus in oferta unor cablisti, oferă informații din Cluj, Mureș, Bistrița și Harghita. Avantaj, multă publicitate, și așa își scot ceva bani oamenii ăia. Părerea mea, da, nu ar strica o oferta, poate adaptata fiecărei regiuni.

Miha_Z
#StarMember
Nu cred ca sunt de interes pentru majoritatea clientilor. Oricum in mare parte sunt vizionate tot posturile TV consacrate: Pro TV, Antena 1, TVR 1...

Laura_cio
Senior
Nu ar fi necesare posturile regionale, din punctul meu de vedere, desi e vorba de o afacere și aceasta cu posturile regionale sau locale. Putem vedea știri regionale sau locale pe internet, e Facebookul plin de acestea.

Ascary
Campion certificat
Cine se uită la posturile regionale? Lumea deschide televizorul pe ProTv sau Antena1. Când se apropie Eurovisionul mai dau pe TVR.Gospodinele dau pe canal D iar pe pensionari nu-i scoți de pe Antena 3 și RomaniaTv,deci despre ce posturi regionale vorbim? Eu as vrea o upgradare a posturilor gen Discovery. La filmele antice transmise de canalele din grila nu mă uit fiindcă am Netflix 🙂 A,era să uit,Gina se mai uita la Schimb de mame pe PrimaTv. Canalul are ceva emisiuni bunișoare însă calitatea transmisiei lasă de dorit. Pe un ecran de 75" PrimaTv se vede execrabil. Chiar nu-i înțeleg,în timp ce unele posturi se pregătesc de 4 K,PrimaTv nici de HD nu a auzit.

Razvan
#StarMember
Pe cablu sunt obligatorii, prin mustcarry, dar pe satelit, trebuie sa plătească pentru ele sau posturile sa cotizeze la Orange, ca spațiul e limitat și scump.

Ascary
Campion certificat
De aceea spun și eu că mai bine s-ar upgrada grila cu ceva de calitate și de interes.

Florin_D
Cunoscător certificat
Eu cred ca in functie de zona/regiune, sunt bagate posturile regionale. Stiu ca mereu cand merg intr-o alta parte a tarii, gasesc pe tv posturi regionale.

Vio73
#StarMember
Pe cablu sunt ceva programe locale în fiecare zonă, ai dreptate. Eu nu am urmărit, pentru că nu m-au interesat. Dar am văzut de exemplu TVR Craiova în grilă (la mine, în Pitești).

Florin_D
Cunoscător certificat
Stiu ca in principal, inafara de tvr, restul posturilor care au puncte locane, sunt folosite pentru publicitate locala si eventual cateva stiri locale. In rest programul tv este acelas la nivel national

DanielaH
Moderator
Vom închide acest topic, dar, dacă mai aveti alte păreri sau idei despre posturile de televiziune regionale, vă invităm să adaugați o întrebare nouă.