anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Scanare canale TV

Nandy1973
Explorator entuziast

Am un televizor  JVC  cu  Android la care am conectat un receiver TV dar acesta fiind cu cartela din perioada Romtelecom nu  are toate canalele.In acest sens m-am gandit sa bag cablul direct in TV si sa scanez grila DTV dar si pe scanare avansata si pe full nu a gasit niciun canal.Unde gresesc?Care este ID-ul Orange si frecventa de scanare?La frecventa de scanare am introdus 474000 Khz si la ID am incercat cu 0 si cu 28 dar nimic.E cazul sa resetez televizorul pentru a face  scanarea  sau  exista si o solutie mai simpla?Va rog sa ma ajutati.Multumesc anticipat

2 Răspunsuri 2

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Nu stiu daca se aplica in cazul tau dar unii au reusit selectand ca tara/regiune Norvegia (incearca si altele si vezi daca se intampla ceva Germania / Finlanda).

https://comunitate.orange.ro/t5/tv/nu-detecteaza-niciun-canal-tv/m-p/200391 

Având în vedere că este un Android TV, poți folosi și aplicația Orange TV Go pentru a viziona canalele dorite.

Radutuby
#StarMember

Salutare,

dacă nu mă înșel introducerea frecvenței 474000 kHz nu va funcționa la Orange. Trebuie scanare pe rețea (Network Scan full scan).

Pe TV-ul JVC cu Android fă exact așa:

• Tip semnal: DVB-C (cablu)
  • Operator: Other (nu Digi)
  • Scanare: Network / Full

Scanare avansată:

• Frecvență start: 306000 kHz
  • Symbol Rate: 6900
  • Modulație: QAM 256
  • Network ID: 1
    (dacă nu găsește, mai încearcă 0 nu cu id 28).

Spor.

Ai găsit soluția potrivită? Transformă ajutorul primit într-un ajutor oferit. Marchează răspunsul ca soluție sau oferă o apreciere, un gest mic care face Comunitatea mai bună.