anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] TV GO BOX nu se vad canalele Pro, pe laptop daca ma autentific se vad

Daniel_201
Junior entuziast

Salut nu inteleg de ce nu se vede canalele Pro pe dispozitivul tv go box, mentionez ca am abonament  TV DTH si voce mobil. Normal ar trebui sa receptionez toate programele care se vad si pe DTH. La autentificare mie nu-mi apare pe ecran nici un cod QR. Multumesc.

11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poate te ajută răspunsul de aici:

,,Canalele PRO TV HD, ACASA HD, PRO ARENA HD, PRO CINEMA si ACASA GOLD nu pot fi accesate de pe laptop sau în browser-ul de pe telefon pe site-ul tvgo.orange.ro. Ele pot fi vizionate doar pe smartphone și tabletă, prin intermediul aplicației Orange TV Go de către clienții care au un abonament de mobil care oferă acces în Orange TV Go la aceste canale.
Canalele PRO TV pot fi vizionate pe televizor prin intermediul aplicației Orange TV Go pentru Smart TV, al unui TV Go box sau prin Chromecast DOAR de clienții care au fie un abonament de televiziune de la Orange România, fie au activată una din opțiunile Orange TV Go care oferă acces la aceste posturi TV."

Sursa:

https://www.orange.ro/tv/tv-go/smart-tv/

În concluzie, poți să le scrii la adresa aplicatii@orange.com și vezi ce răspuns îți dau. Normal, ar trebui să ai acces la ele fără probleme. Eu, de exemplu, pe Smart tv, le văd și așa ar trebui să fie și la tine.

Baftă! 

Daniel_201
Junior entuziast

Mulțumesc Vio pentru ajutor, vreau să menționez că am luat legătura cu cei de la Orange și mis-a comunicat ca departamentul tehnic nu mai oferă suport tehnic pentru dispozitivele TV Go Box....am rămas fără cuvinte...pe timpul lui Ceaușescu aveai nevoie de pile și relații sa rezolvi o problemă dar acuma în situația mea nu mai știu cui sa ma adresez....

Daniel_201
Junior entuziast

Culmea e ca la mine posturile Pro se vad și pe lableta și pe telefon dar pe tv go box nu se vad....cică nu face parte din oferta mea....le-am comunicat celor de la Orange ca voi plăti extra pentru ele sa facă parte din oferta mea și au zis ca nici așa nu se poate ....

Daniel_201
Junior entuziast

Salutare Vio, am fost contactat de cei de la departamentul tehnic care au solutionat problema....era ceva lagat de modul de loghare. Oricum multumesc pentru ajutor. 

DanielaH
Moderator

@Daniel_201, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat/ clarificat situația?

Am luat legătura de patru ori am sunat și au spus ca nu ma pot ajuta, nu oferă suport tehnic pentru tv go box...nu înțeleg de ce vindeți un dispozitiv dacă nu asigurați suport tehnic.

Buna , am fost contactat de colegii dv. care au solutionat problema. Va multumesc !!

Foarte bine că ai reușit! Mă bucur!

Buna! Ne bucurăm că s-a rezolvat!

GeorgianaD
Moderator

Buna ziua, am urmat toti pasii dar din pacate fara rezultat. 

Multumesc , va rog sa ma ajutati in continuare.