@Ascary, poate cuvantul fericit in cazul asta e un pic prea mare. Mie mi se pare un semn de respect din partea unei firme serioase. In materie de aplicatii tv , dupa parerea mea Orange sunt the best. In afara de aplicatia UPC-Vodafone, le-am instalat si testat pe toate. Daca o sa vrea cineva, o sa enumar cateva comparatii dar nu vreau sa lungesc vorba. In primul rand Orange ofera cele mai multe canale tv. Problema e ca desi multi suntem abonati la tot ce ofera Orange, ca sa vedem tot continutul, trebuie sa bagam mana in buzunar. Cum am mai zis undeva inca sunt multe absurditati pe care nu le pot intelege. De ce pe tv m-am putut uita pe T3 Sport la F1, si cand am iesit 5 metri in curte nu m-am putut uita pe telefon? Ma trimite la pagina cu bani.. 😄 Poate unii ar zice: - de ce esti prost? Muta tv-ul in curte! :)) Pe urma am si HBO de ce nu apar in aplicatie. Odata mi-a zis o d-soara de la call center ca nu au drept de difuzare in aplicatie? Pai eu sunt abonat si la Telekom si acolo HBO merge. Deci aia au drept altii nu.. Dar trebuie sa acceptam ce ni se da.. si sa fim fericiti cum bine a zis @Ascary! 😉 Oricum cu ceea ce eram nemultumit acum doi-trei ani acum e valabil. Probabil si cu ce sunt nemultumit acum, va fi peste cativa ani!