anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu merge aplicatia orange tv go pe smart tv

OvidiuHudea87
Junior entuziast

Bună 

Mi-am instalat zilele trecute pe smart tv aplicația orange tv go și a mers bine...acum nu mai merge ...când deschid aplicația îmi apar trei puncte roșii și urmat de unul gri care pâlpâie...oare de ce nu merge..mulțumesc 

40 Răspunsuri 40

E vorba de cele trei puncte portocalii ce apar pe ecran după ce deschizi aplicatia?

Confirm că și la mine funcționează din nou aplicația pe TV Android 9.

OvidiuHudea87
Junior entuziast

Și la mine merge aplicația...confirm

Cristian-Alex
Junior

Bună care ma poate ajuta cu un link direct spre aplicatia orange tv go pentru Smart Tv(Sony Bravia Android) sau direct cu aplicatia jn sine dar repet pentru smart tv! I-as fi foarte recunoscător. Mulțumesc anticipat!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Sa inteleg ca varianta de pe Play Store de aici nu te ajuta?

Daca nu...doar cei de la Orange iti pot furniza un apk sau ce ai nevoie pentru instalare.

Client Orange

Salut Radu! Asta e și ideea am nevoie direct de apk și ma gândeam ca, cineva s-a mai lovit de problema asta. 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Da...problema e ca nu mai exista pe site-urile de mirroring (cel putin pe cele de incredere). A fost scos la cererea Orange. Deci...fie reusesti sa faci rost de un apk direct de la Orange, fie...incerci una dintre celelalte variante, dar cu riscurile de rigoare.

De lovit s-au mai lovit si altii. Dar, din pacate, solutia sideload-ului nu mai e de actualitate, datorita faptului ca apk-ul a fost sters de pe site-urile de mirroring la cererea Orange.

Client Orange

Pana la preluarea Telekomului de către Orange aveam aplicatia telekom tv mobile, și culmea ca în magazin play în Germania direct pe tv Găseam și aplicatia doar ca cea de la Orange are probabil restricție doar pe național și din aceasta cauza probabil ca nu se găsește. Doresc sa specific ca aplicatia pe telefon am gasit-o direct în magazin play doar cea de Smart tv nu o găsesc. Exact aceeași poveste cu Voyo , pe telefon o găsesc și în Germania ,dar pe Smart tv nu, aplicatia Antena Play o am și pe tel și pe Smart tv.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Contul de pe care te conectezi are cumva asociat un card de Germania sau ceva? Pentru ca problema aici nu e de IP (sau nu doar de IP), ci de cont. Contul tau de Google nu mai raporteaza ca tara Romania, ci Germania, motiv pentru care nu-ti da aplicatiile de Romania, ci pe cele pentru Germania. Ceea ce are sens...dar totodata te si incurca, in cazul asta. :))

Deci, problema nu e fara solutie. Doar ca...solutia nu e chiar una usoara.

Deci, verifica informatiile de pe contul tau Google. Ai aici pasii pentru schimbarea tarii. Nu cred ca trebuie sa faci asta de pe TV. Cel mai probabil poti schimba de pe telefon, laptop sau orice ai la indemana. E acelasi cont. Sau fa-ti un cont nou cu tara Romania. In caz ca nu se vad modificarile deja pe cont, poti sa dai un logout si login.

De asemenea, pentru problema de IP, poti folosi o aplicatie de VPN, cu locatie Romania, suficient cat sa descarci aplicatia. Dar din nou, tind sa cred ca problema nu e atat IP-ul, cat tara contului tau Google. Acelasi lucru se intampla si pe iOS.

Client Orange

Da contul e asociat pe Germania dar nu e problema asta caci daca era asta problema , nu gaseam nici pe telefon aplicatia.Nu e problema de IP e problema ca aplicatia nu este inregistata pentru uz internațional cum e de altfel antena play. Dar dacă am apk atunci pot sa instalez direct!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Daca. 🙂 E un daca foarte mare. Din pacate, in afara de solutiile mentionate mai sus, nu stiu ce altceva ai putea sa faci.

Client Orange