anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu mai pot viziona niciun canal de la Digionline

andyduta
Junior
Acun ceva timp a ”căzut” netul pentru aprox. 6 ore. La câteva zile după, am constatat că nu mai pot viziona nici un canal de la Digionline nici în browser, nici prin aplicația pentru mobil (wi-fi).
Este afișat mesajul ”Datorita zonei unde va aflati nu aveti acces la acest continut. (302)”
Am început să caut o rezolvare a problemei, și singura informație care mi s-a părut a avea legătură cu problema mea a fost găsită în secțiunea FAQ a siteului Digionline:
Întrebare: ”Pot utiliza Digi Online doar din rețeaua DIGI?”
Răspuns: ”Te poți bucura de conținutul Digi Online indiferent de furnizorul tău de internet. Date mobile sau WIFI, tu alegi.
Este posibil să apară situația în care accesul nu funcționează; de obicei această situație apare atunci când furnizorul de servicii alocă pentru clienți IP-uri care sunt cunoscute ca aparținând unei alte țări.”
Menționez că pot viziona canalele digionline prin rețeaua mobilă sau prin alte rețele wi-fi, deci numai in rețeaua mea fixă și wi-fi nu funcționează.
Mulțumesc anticipat.
O zi bună tuturor!
15 Răspunsuri 15

Pololică
#StarMember
Aplicatia Orange TVGo iti merge pe netul fix/WiFi?

datan
Începător
Probabil ai primit o adresa orange cu geolocatie de franta https://bgp.he.net/AS8953#_prefixes Sau adresa ip curenta geolocata corect , in baza de asn folosita de rcs-rds aceasta o are gresita . Poti contacta digi sau folosi un vpn daca nu ai un ip de franta .

Razvan
#StarMember
Bună! Deconectează ont-ul de la priză timp de 1 minut și pune apoi în funcțiune. Apoi ți se va realoca un nou IP, poate o să nimerești apoi de România.

DanielaH
Moderator
@andyduta, s-a rezolvat problema cu digi online? Funcționează?

andyduta
Junior
S-au rezolvat. Nu știu cum, dar acum funcționează. Mulțumesc tuturor.

Laur00
Junior

Oare cum aflu de ce tara este ip-ul meu de orange, sunt nou la orange se pare ca pe  vechiul Telekom cu fibra deși la semnare de la distanta mi s-a spus ca o sa fiu pe Orange fibra. Bine sunt obișnuit cu minciuni doar sa musti gălușcă. În fine ma inte sa accesez anumite programe care le aveam pe digi, dacă nu reușesc prin digionline, pa și renunț la orange și ma întorc la digi, măcar știu o treaba alea 5 canale pe care le urmaresc le am, netul dacă e mai slab fata de super fibra de 2300 🙂 e mai ok pt consola ps5, altfel merge perfect. 

Salutare!

Incearca sa vezi ce raspuns primesti de la https://whatismyipaddress.com/

Mie (pe cartela) imi apare IP de Romania.

Legat de DigiOnline, ce eroare iti apare? O sa merg la bulgari in urmatoarea luna (nu stiu exact cand) si o sa fac o proba (atat la DigiOnline, cat si la Orange TV Go).

Eu ma refer strict la internetul fix, aplicația funcționează de pe mobil oricare ar fi el, dar aplicatia de pe tv cu net orange pauza. Is curios cine a avut probleme de genu cum a rezolvat?? 

Pe netul de la Digi... 

Screenshot_20231120_225500_ro.rcsrds.digionline_edit_289934780743717.jpg

 Se pare că au o problemă. 

Anonim
Neaplicabil

Folosesc https://ipinfo.io/109.166.129.99 Am observat ca in mod bridge se aloca o clasa de ip diferita de mod normal. Este posibil ca cei de la Digi sa nu mai permită vizionarea tv online in aplicație decât local, adica din reteaua lor, cu ip-ul lor. 

 

O mare bilă neagră din punctul meu de vedere. Aplicația este pentru deplasări, nu neapărat pentru când sunt într-un punct fix. 

Laur00
Junior

Pana la urma a fost cineva de la serviciu clienți care a știut ca pe tvuri nu se poate decât cu internetul digi. Inițial 3 apeluri toți au spus ca se poate 

Prin datele mobile ale Orange... 

Screenshot_20231124_094041_ro.rcsrds.digionline.jpg

Ce televizor ai? Dacă găsesc aplicația și pe LG-ul meu, fac testul acasă. 

Dacă manevra este la Digi... rămân la părerea ca sunt de cea mai joasă speță (cel puțin pe partea de servicii fixe). 

Șmecheria e d ela digi pe orice tv ai încerca NU MERGE, doar pe alte terminale laptop, tableta, telefon nu contează cu ce te conectezi dar asa merge. Deci e făcut, ok iti dam aplicatia dar nu sa te uiți relaxat în fotoliu la ceva din canalele lor pe digionline tv doar pe telefon. Asta după ce 3 prințese de la relații clienți mai ca nu sau jurat pe rosu 🙂 ca merge pe orice și digi nu are restricții, la al 4lea apel am făcut reclamație și am cerut sa primesc un răspunzi avizat de la persoanele care sunt capabile și am primit. Pe tv NU