anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Eroare activare netflix

Flavian9
Junior

Salut! 

Am urmat pasii de pe myorange pentru activarea ofertei netflix pentru 12 luni, am intrat pe linkul primit pe telefon si mi-a aparut mesajul:

" Sorry, this offer from Orange Romania cannot be redeemed on this Netflix account.
Continue without this offer, or use a different Netflix account to redeem this offer. " 

Momentant nu sunt logat pe alt cont si nici nu aveam activat un cont netflix pe mailul asociat contului orange. 

Cum pot sa imi activez oferta? 

9 Răspunsuri 9

arsradu
Fost #StarMember

Salut Flavian,

Incearca sa copiezi link-ul din mail, si sa-l accesezi in fereastra privata. Vezi daca merge asa.

Client Orange

Am incercat, primesc aceeasi eroare. 

De asemenea am mai facut o cerere pe site, am primit un alt link dar tot fara succes .

arsradu
Fost #StarMember

Posibil sa fie o problema generala cu activarea serviciului… Din pacate tot la 300/0374 300 300 ai cele mai multe sanse de rezolvare. Trebuie vazut ce se intampla pe cont, lucru pe care noi, cei din Comunitate, nu-l putem face. Suntem, in mare parte, clienti ca si tine. 

Client Orange

DanielaH
Moderator

@Flavian9, ai ales din My Orange opțiunea Orange, cea cu simbolul de cadou? Ulterior selectării opțiunii trebuie ales numărul de telefon.

DanielaH_0-1671197583756.png

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ești administrator de cont? Că altfel nu vrea. Încearcă să selectezi alt număr din cont ( de servicii fixe sau mobile) și vezi dacă reușești așa. 

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator

@Flavian9, ai reușit să activezi Netflix?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Din pacate nu, am incercat sa sun si la serviciul clienti dar nici in urma discutiei cu ei nu s-a rezolvat nimic. 

Flavian9
Junior

Intr-un final s-a rezolvat. Am încercat zilnic linkul primit pe SMS pana ce a funcționat. 

arsradu
Fost #StarMember

Perseverenta. 🙂 Felicitari! Ma bucur ca ai reusit!

Client Orange