anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

( Rezolvat după 21 zile 👎👎)Sesizari neonorate Orange TV din 24.12.2024 și 08.01.2025 jud. Arad

Vasile02
Junior entuziast

Buna ziua. A mai patit cineva sa facă sesizare că nu merge antena Tv și să nu se prezinte nimeni la solicitare? De 20 zile tot sun la serviciul clienți  și primesc același răspuns că urgentează dar nu se prezintă nimeni. Sunt din jud Arad.

Solicitare 236089959 închisa de ei abuziv în 08. 01 și 236664228 in curs. Din câte știu trebuie 72 de ore pt rezolvare. Eu aștept din 24.12.2024. Ce ar fii de făcut și cine răspunde pt neseriozitatea echipei de intervenții și operatorilor de la tehnic? Multumesc!

20 Răspunsuri 20

Vasile02
Junior entuziast

Buna ziua din nou. Va rog sa rețineți căci adresa mea de mail este cu "ro" la final  și nu cu "com". Și as dori sa șterg aceasta postare și nu pot. Problema încă nu a fost rezolvată cu antena. Multumesc!

Vasile02
Junior entuziast

Buna ziua. A mai patit cineva sa facă sesizare că nu merge antena Tv și să nu se prezinte nimeni la solicitare?  De  17 zile tot sun și primesc același răspuns că urgentează dar nu se prezintă nimeni. Sunt din jud Arad. 

Solicitare 236089959 închisa de ei  în 08. 01și 236664228 in curs. Din câte știu trebuie 24 de ore pt rezolvare. Eu aștept din 24.12.2024. Ce ar fii de făcut și cine răspunde pt neseriozitatea și echipei de intervenții? Multumesc!

Vasile02
Junior entuziast

Buna ziua. A mai patit cineva sa aștepte de 17 zile sa vina cineva la antena TV ?  Am avut sesizare din 24.12 și de atunci aștept să vina acești neserioși tehnicieni. Am făcut alta sesizare  in 08.01 și m-i s-a spus că o să fiu contactat in 24 de ore. Dar nu primesc nimic programare sau când o să vina. Am sunat de 20 de ori la Orange și doar spun că urgentează!  Acești  tehnicieni nu pot fi trași la răspundere de nimeni? Ce pot sa fac?  Multumesc !

DanielaH
Moderator

@Vasile02, îmi pare rău pentru problema pe care ne-ai descris-o și îți înțeleg nemulțumirea.

Ți-am confirmat că situația ta este cunoscută, că se ocupă de ea colegii noștri de la departamentul tehnic și te rog încă o dată să aștepți răspunsul lor. Mulțumim pentru răbdare și înțelegere.

Vasile02
Junior entuziast

" Multumesc" orange, vouă moderatorilor( v-am mai intrebat ceva și nu v-ați mai obosit sa răspundeți)  și   unora din operatorii telefonici( unii foarte plictisiti și obraznici)  pentru neprofesionalismul și neseriozitatea voastră  și pentru că după 30 și ceva de apeluri și 21 de zile de așteptare a-ți reușit să rezolvați o simpla defecțiune! Dați vina pe tehnicieni, ei pe voi și clientul sta și așteptă deoarece nu sunteți în stare să vă rezolvați niste probleme interne! 

Îți mulțumim și noi că ai reveit cu feedback. Îmi pare rău că ești supărat, dar mă bucur că situația s-a rezolvat. 

Te mai așteptăm în Comunitate.