anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Ce se intampla cu Tv Satelit? - 21.10.2024

geluvlad
Începător

Ce se intampla cu Tv Satelit? Erau prea multe canale la prețul de 16 Euro?

33 Răspunsuri 33

Despina1
Începător

Îmi apare eroare 14  pentru aparatele TV . Apoi Eroare1 , am curățat cardul și iar l-am curățat și tot nu merge , doar ce am plătit factura acu câteva zile .Am încercat să sun dar e un calvar cu robotul lor Gia . 

Buna @Despina1 

Este in curs a fi remediata problema. Este cunoscuta deja de catre cei de la Orange.

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

rrich1974
Junior entuziast

Rar mai vezi atata disperare, parca altceva in afara de televizor nu mai este de facut in viata asta. Doamne fereste, pe ce lume am ajuns sa traim. 

Din fericire/pacate, gusturile nu se discuta, dar fiecare doreste sa vizioneze ceva: unii Asia Express, altii folbal, altii filmele de Craciun de pe Diva (printre care ma numar si eu).

Fun fact: sa vezi ce imi face soacra freza cu matura daca o "amenint" ca tai cablul cand se uita la Mireasa...

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.