anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reinnoire abonament TV prin satelit

nico2004
Junior entuziast

Buna ziua

Ma poate ajuta cineva cu un numar de contact pentru reinnoire abonament televiziune prin satelit

9 Răspunsuri 9

Pololică
#StarMember

Salutare!

Numerele sunt cele standard 300/0374.300.300 sau prin aplicatie sau web si contactezi prin Djingo.

Recomandarea ar fi contactul prin Djingo unde poti scrie ca vrei fidelizare si ce anume vrei. 

multumesc de raspuns. As fi dorit un numar direct la sectiunea teleiziune

Din cate stiu, Departamentul de Fidelizare (Retentie sau ce nume poarta) stiu ca se ocupa de toate fidelizarile (mobil, internet sau tv). Eu am cerut prin Djingo (cu detalierea a ceea ce vreau la comun sau individual pe fiecare serviciu in parte). Era mai usor de discutat (din punctul meu de vedere, evident). Adica nu eram sunat sa-mi spuna ca au abonament la 3E, dar pe mine sa ma intereseze resurse in afara SEE.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Te sfătuiesc să contactezi și agenți locali din zona ta, care te pot ajuta cu oferte și mai bune. Doar vezi să nu iti facă alt contract, pentru că va trebui să îl închizi pe cel vechi.

Pentru fidelizare poți cere o ofertă și din aplicați My Orange- Altele (cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback- Scrie-ne sau pe Chat Djingo .

Baftă!

nico2004
Junior entuziast

Multumesc pentru sfaturi.Problema e ca nu sunt in Romania si de aceea voiam un numar de contact direct pentru  a vorbi cu ei in loc sa sun la 0374300300 si sa stau 30 minute pe telefon pana a ajunge la sectiunea dorita (m-ar costa ceva bani pentru apel international)

Atunci iei legătura prin celelalte mijloace pe care ți le-am spus mai sus sau pe pagina de Facebook  , unde le poți trimite un mesaj privat.

Baftă!

DanielaH
Moderator

@nico2004, ai intrat în legătură cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

nico2004
Junior entuziast

da, mi-au raspuns la mesaj

Mă bucur. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.