anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Procedura de instalare TV - până la router sau până la TV?

spino
Începător

Bună ziua, 

Am o rugăminte la dvs: aveți idee care e procedura Orange România de instalare TV? De la routerul GPON se folosește cablu coaxial RG6 care duce până la 1000Mhz sau cel până la 2400Mhz? Canalele orange sunt distribuite pe toată banda 5-2400 sau sunt toate sub 1000?

În aceeași ordine de idei - care e procedura de instalare? Se trage fibra până la router și de acolo un ciot de coaxial RG6 până la primul splitter din instalația de acum 20 de ani (cu cablurile crăpate de la soare și ploi) sau se trage cablu RG6 nou, cu splittere noi până în TV? Cablurile se lasă atârnate pe lângă casă sau se montează în tub rigid sau copex ancorat în perete?

Mulțumesc.

1 Răspuns 1

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu știu exact cu benzile, dar fibră de trage până la ont și de acolo se merge cu coaxial la tv-uri. 

Eu zic și cred că acele cabluri și splitere sunt ok, conforme cu timpurile noastre, iar dacă vrei tu să le introduci prin copex sau altceva, poți să le ai pregătite. 

Nu te aștepta să vină ei cu ele! Eu mi-am cumpărat și l-am rugat pe instalator să tragă cablul prin acel tub.

Cred că trebuie să fii lângă ei la instalare și sigur te vor ajuta cu aceste detalii, lucru pe care l-am făcut și eu.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.