anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Router F6605R in bridge mode incorect

bogdanpc
Junior

Salutare,

Am citit destule postari in care se plange lumea ca nu le este trecut in mod corect in bridge mode routerul de la Orange.

Problema mea este similara, in bridge mode ar trebui ca routerul Orange sa nu faca absolut nimic, in routerul meu sa vina adresa de WAN. Doar ca mie catre routerul personal imi vine un IP (92.180.20.187/24), pe cand ip-ul meu extern/public este cu totul altul (92.180.20.1). Din aceasta cauza nu imi accesa nimic din extern, nici Wireguard, nici altceva.

Cine ar putea sa ma ajute in mod real? Am incercat deja la 300 la tehnic si mi-au creat sesizare, dar pare ca ori au procedura incorecta pentru modul bridge, ori nu se poate cu acel router? 😕

Vreau neaparat sa imi fie rezolvata aceasta problema, este deal breaker pentru mine sa imi pot accesa serverele din extern.

Multumesc,

Bogdan

2 Răspunsuri 2

Pololică
#StarMember

Salutare!

Din pacate, modul bridge tine exclusiv de ISP (indiferent de nume). Buba mai mare e ca modelul F6605 (si cu variatiunile lui) par sa nu fie cartea castigatoare, in special daca impachetarea se face cu netul de 2300.

Recomandarea ar fi sa ne scrii, daca poti si stii, ce anume s-a facut asupra routerului sau daca routerul tau poate fi pus ca AP sau repetor.

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Bună, @bogdanpc. Poți face verificările sugerate de Pololică?