anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturile TV Discovery si Eurosport eliminate din grila din ian. 2020

BVBogdan
Explorator
Discovery-urile si Eurosport OUT din ian 2020
Buna, exista zvonuri extrem de solide ca toate posturile Discovery si Eurosport vor fi scoase din 31.12.2019.
Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase.
Voi ce informatii aveti?
Multumesc.
PS: daca e adevarat, este cea mai mare teapa pe care am luat-o. Si tocmai de la Orange dupa 19 ani vechime. Daca va fi asa, mai rabd 2 ani si fuuuug (ma descarc si eu...)
392 Răspunsuri 392

Vio73
#StarMember
Dacă aș trece la Digi, eu văd un pas înapoi, deci nici nu-mi pun problema. Sportul nu mă interesează, ci doar documentarele. Așa, văd programele favorite în Orange Tv go ( când sunt la bloc), iar la țară, pe antenă satelit Orange, le văd fără probleme! Altceva nu am la îndemână!

Anonim
Neaplicabil

@Vio73, nu e chiar așa.

Digi nu doarme.

Va introduce în pachetul de bază Discovery HD, BBC Earth HD, AMC HD și Cinemax 2 HD în pachetul MaxPak.

Sursa:

https://www.hdsatelit.com/2020/02/discovery-hd-bbc-earth-hd-amc-hd-si.html

Vio73
#StarMember
Foarte bine! E adevărat că Orange nu are în rețeaua proprie Discovery HD, dar pe celelalte le are. Și mai are și alte Discovery. Deci RDS e slab aici. Combinația cu Telekom-ul în privința Discovery nu este deloc fericită! Sper ca Orange să introducă în grila satelit și rețeaua proprie și Discovery HD!

Anonim
Neaplicabil
O precizare: este vorba de cablu, nu satelit.

Vio73
#StarMember
Și pe cablul propriu al Orange e foarte bine!

BVBogdan
Explorator
Predat echipamente in shop. Servicii fixe reziliate :( Servicii mobile pastrate :) Asteptam cu interes reteaua proprie (toata!) ORO, sincer.

Catalin_P
Explorator
@BogdanBVB de ce esti suparat ca ai predat echipamenetele si ai inchis serviciile? Ar trebui sa fii fericit ca ai scapat de ei. Eu unul am fost chiar fericit cand am predat echipamentele si am incheiat cu ei. Serviciul fix TV de la Orange prin reteaua Telekom mi se pare o adevarat mizerie si bataie de joc la adresa clientilor.

BVBogdan
Explorator
@Catalin P Nu sunt suparat ca am incheiat serviciile fixe cu ei. Ma bucur ca am rezolvat problema. Sunt suparat pe mine ca am avut asteptari pentru aceleasi standarde de calitate cu care eram obisnuit de la serviciile mobile. Net-ul ok, ONT-ul foarte ok (cel mai bun de pe piata la momentul de fata), serviciul suport foarte ok, pretul ok. TV: stim povestea. Vedem peste un an, doi, ce se mai intampla.

George_11
Începător
Am și eu depusa cerere de reziliere, cât ați plătit pentru perioada rămasă ? Mai am cam 13 luni de abonament

Vio73
#StarMember

Văd că extind în continuare rețeaua proprie, lucru destul de așteptat de clienți.

Sursa:

https://mediaexpres.ro/articole.aspx?id=18036

BVBogdan
Explorator

@moderatori (ramasesem dator): reclama Eurosport - Premier League in care nu apare ORO (azi dimineata): 

@George_11: e in functie de fiecare client, cred. Eu am avut probleme cu un echipament TV cu defect din fabrica pe care nu l-au putut schimba. Eu am vrut sa pastrez net-ul fara TV dar... 12 euro in loc de 5, conform ofertei.

Spor!

Catalin_P
Explorator
Intr-adevar internetul era ok, nu am avut probleme niciodata timp de 2 sau 3 luni cat l-am avut instalat. Acum, pe de alta parte, orice alt provider care are fibra in cladire sau la poarte iti oferta aceeasi calitate de net, deci nu e vreo mare in zilele noastre. Am avut si Digi si acum am UPC si e cam acelasi lucru. ONT-ul era ok ca si hardware si acoperire semnal wifi. In rest, foarte putin spre deloc configurabil. In fara de schimbarea SSID si a parolei retelei Wifi nu prea putea sa faci nimic pe userul pe care aveai acces.

Catalin_P
Explorator
@George_11 Depinde ce ai avut in contract si ce ti-au dat ca bonus. Eu am platit taxele aferente pentru instalare TV+NET ~270 RON. Am instalat la 30 Noiembrie si pe 12 Februarie au reziliat complet si am predat echipamentele, nu s-au mai facturat si au disparut din MyOrange. Cererea de reziliere a fost trimisa prin MyOrange pe 7 Ianuarie. Deci cam in 30 si ceva de zile am incheiat cu ei.

Vio73
#StarMember
Îmi pare rău pentru problemele întâmpinate de voi! Eu tocmai ce am cerut o ofertă de reprelungire și sper ca Orange să vină cu propria fibră la mine în oraș.

am reusit si eu sa reziliez fara costuri, acum ce imi recomandati ? care este cea mai buna oferta pe piata acum ?