anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturile TV Discovery si Eurosport eliminate din grila din ian. 2020

BVBogdan
Explorator
Discovery-urile si Eurosport OUT din ian 2020
Buna, exista zvonuri extrem de solide ca toate posturile Discovery si Eurosport vor fi scoase din 31.12.2019.
Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase.
Voi ce informatii aveti?
Multumesc.
PS: daca e adevarat, este cea mai mare teapa pe care am luat-o. Si tocmai de la Orange dupa 19 ani vechime. Daca va fi asa, mai rabd 2 ani si fuuuug (ma descarc si eu...)
392 Răspunsuri 392

Vio73
#StarMember
Fiind la început, probabil mai au de făcut ceva reglaje. Sunt convins că se va rezolva situația!

https://www.zf.ro/business-hi-tech/telekom-continua-contrele-grupul-discovery-pierdut-cateva-sute-clienti-tv-dupa-ruperea-contractului-decizie-buna-grupul-incearca-lovitura-imagine-ghita-ciobanul-devenit-celebru-reclame-vodafone-18824963

Vio73
#StarMember
Și-au pus ciobanul vector de imagine! Nu știu cum să zic, dar nu prea cred faza cu 2 euro în plus, pentru că numai la ei am auzit-o!

BVBogdan
Explorator
@Vio73: Se aude vreun zvon legat de scumpirea serviciilor fixe si la noi (clientii de servicii fixe pe fibra lor)? Sau de ajustarea grilei (la canalele de sport ma refer). Multumesc. Cat despre Telekom... le dati prea multa atentie. Focus-ul lor (in declaratii publice...) e pe business si tot feluri de can-can-uri de piata. Clientul e... pe nicaieri. Spor!

Vio73
#StarMember
Nu știu nimic de vreo scumpire, dar nu sunt în măsură să vorbesc despre așa ceva. Sper să nu se întâmple și să se extindă foarte mult! Telekom are o problemă că nu acoperă nu știu ce costuri! Au zis că sunt ieftini și după aia vin cu ajustări de prețuri în sus și scot canale bune din grilă. Asta da strategie!

Catalin_P
Explorator
Gata, am primit confirmarea de reziliere, am predat ieri echipamentele! Am scapat de Orange si de fibra lor inchiriata de la Telekom! Probabil din greseala, cand au dezactivat abonamentele de TV in Internet un angajat zelos a deprovizionat si cartela SIM pentru abonamentrul de voce de la Orange, si m-am trezit si fara telefon mobil. Am si primit o comunicare pe mail ca abonamentul a fost reziliat. Prin urmare, daca sunt prosti, intr-o ora eram in magazinul Vodafone unde mi-am portat si numarul de voce. Asadar, scap de tot de Orange cu toate serviciile. Sper sa nu mai aud niciodata de ei, nu am intalnit operator care asa mare dispret fata de abonati, cum a fost Orange.

Vio73
#StarMember
Niciodată nu e bine să fii categoric! Succes în noua rețea! Eu am mai avut servicii și de la alții, dar nu mi-au plăcut și până la urmă am rămas doar cu Orange, în două locații. Sunt destul de mulțumit!

Catalin_P
Explorator
E foarte bine sa fi categoric si sa stii ce vrei. E o piata concurentiala, atata timp cat am la dispozitie mai multe oferte de unde pot alege nu o sa stau niciodata sa ma multumesc cu putin. De asta Telekom si Orange fac ce fac pentru ca managerii merg pe ideea: "lasa-i incolo ca vor fi foarte putini care sa plece, majoritatea vor ramane si vor plati ce vrem noi sa le dam". Telekom e de vina din punct de vedere tehnic, iar Orange e de vina pentru lipsa de respect fata de abonatii afectati si pentru lipsa totala de comunicare. Daca isi cereau scuze, sau explicau frumos situatia, poate nu plecam de la ei. In privinta serviciilor, mai ales de TV pe infrastructura Telekom nu cred ca e cineva care poate spune cu mana pe inima ca e multumit, sau poate nu stiu eu, sunt unii multumimi cu FightBox, TDC, cele 5 posturi de religie, cele 10 Telekom Sport, Cele 20 si ceva de posturi de muzica, nu mai vorbesc de dublajele SD-HD.

RstdWoo
Cunoscător
@Vio fiecare cu preferintele lui, dar sa accept sa raman la Orange pe TV cu asa grila de toata jena, sau mai rau, sa ma mut la ei renuntand la multe canale foarte bune, ar fi pt mine o prostie enorma! Si pe mine m-au sunat sa ma mut la ei cu TV si internet, zilele astea, dar i-am spus la telefon agentului ca nu am cum sa accept asa ceva, atata timp cat fibra care imi intra in casa este de la Telekom. Nu am cum sa accept pe acelasi cost, o grila TV NET inferioara. Ca sa nu mai zic ca la operatorul curent, platesc in RON, nu depind de niciun curs valutar. Eu nu le dau la Orange 40-50 de lei pe luna pe halul de canale care il au pe infra de le TK! ca sa nu mai zic ca la finii mei, care au tv+net de la orange prin fibra TK, netul merge cu 10-15mbps...nu muncesc ca sa platesc niste servicii catastrofale!

BVBogdan
Explorator
@Vio73: e corect, nu e bine sa fim categorici, situatia fluctueaza. Problema mea e cu grila de TV si cu un receiver TV. Insa netul e OK (in cazul meu) cu marele avantaj ca GPON-ul de la Huawei este excelent (cel mai probabil ca e the best in the market; ma refer in primul rand la puterea cu care emite pe 5Ghz). Acum cand pot rezilia (ambele servicii) ma gandesc daca merita deranjul cu TV-ul; tot astept sa vina cineva din ORO si sa spuna ca lucrurile se "aseaza" ca sa nu plec (pe costuri clar mai mari) la RDS (alta varianta de net fix nu prea e (indeosebi pentru cei care fac upload (nu neaparat streaming))). Spor!

Vio73
#StarMember
Nu am receiver, ci ci+. Am și eu o dezamăgire mare cu posturile Discovery, dar am rezolvat-o cum am mai spus. Oricum, în Pitești nu am alternativă, pentru că aș mai avea doar Digi (care nu are prea multe Discovery) și Telekom. Așa că am rezolvat cu tv android și le văd pe cele din grila de satelit, unde sunt din belșug. Îmi pare rău pentru voi, dar eu nu am alternativă mai bună!

Anonim
Neaplicabil
@Vio73, cred că ar fi interesant să le spui tuturor cum ai procedat, poate mai sunt în comunitate colegi care au TV cu Android. 🙂

Vio73
#StarMember
Păi eu am două case, iar la una dintre ele am tv satelit și am acces în Orange tv go la această grilă. Am mai spus! Nu-mi mai bat capul cu alte modificări, pentru că oricum nu aș avea ce să fac, mai ales că am plecat acum aproape doi ani de la Digi tot pentru că nu-mi plăcea grila tv. Cred că Orange ar putea să dea acces la toate programele Orange tv go gratis abonaților la tv! Nu cred că e prea complicat. Părerea mea! E simplu, dacă ai acces la orange tv go pentru grila tv satelit.

Catalin_P
Explorator
Cine a avut fibra de la Orange, e imposibil sa nu aiba macar 1 alternativa mai buna. Orice e mai bun decat grila Orange prin fibra Telekom. Treaba cu fibra Telekom si inchirierea ei de catre Orange e relativ noua, de cativa ani. La oras cel putin (pentru ca aici e mare masa de abonati Orange Love) trebuie sa fi avut pe strada sau in bloc 1 sau 2 provideri inainte. Referitor la Orange TV GO, intradevar, daca era macar 1% interes si bun simt fata de abonati, Orange le dadea acces la canalele respective in aplicatie. In schimb Orange a ales sa ne spuna ca "au o grila dinamica si pot surveni modificari dupa cum vor ei".

Ascary
Campion certificat
Cred ca in ultimul timp datorita modificarilor din grila Orange fibră,cea mai buna optiune este Orange DTH.