anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturile TV Discovery si Eurosport eliminate din grila din ian. 2020

BVBogdan
Explorator
Discovery-urile si Eurosport OUT din ian 2020
Buna, exista zvonuri extrem de solide ca toate posturile Discovery si Eurosport vor fi scoase din 31.12.2019.
Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase.
Voi ce informatii aveti?
Multumesc.
PS: daca e adevarat, este cea mai mare teapa pe care am luat-o. Si tocmai de la Orange dupa 19 ani vechime. Daca va fi asa, mai rabd 2 ani si fuuuug (ma descarc si eu...)
392 Răspunsuri 392

Vio73
#StarMember
În grila de satelit sunt cam toate cele enumerate mai sus, cu excepția National Geografic și Cinethronix. Orange are Docubox HD și Fishing&Hunting. Am văzut că în grila proprie de cablu a Orange există și Cinethronix.

Ascary
Campion certificat
La cat ma uit eu la televizor grila DTH Orange imi e suficientă.

Szabolcs
Explorator entuziast
Nu zic ca nu e suficient. Pe mine ma deranjeaza faptul ca cei de la Orange se scot aproape zambind dand vina pe Telekom, “ nu depinde de noi, incercam sa remediem situatia”, daca asa rezolva Orange problema asta, care e cam nasoala pt ei si pentru client, inseamna ca noi abonatii suntem fix zero pentru ei. Este doar parerea mea.

Vio73
#StarMember
În cazul de față, vina este a Telekom, pentru că ei distribuie aceste programe. Poate că ar fi trebuit să prevadă și cei de la Orange ce fac ăștia acum. Oricum, dacă se chinuie un pic, găsesc soluții!

BVBogdan
Explorator
@Vio73 Suntem abonati Orange. Vechi si foarte vechi. Responsabilitatea (comunicare, calitate servicii, etc.) este fata de noi si apartine INTEGRAL managerilor de resort ORO. Atat :) Toate bune.

BVBogdan
Explorator
Buna, Vedeti reclama Eurosport pe web pentru etapa 26 Premier League Sunt trecute: AKTA, DIGI, UPC, VODAFONE. Orange a disparut din promo. Vesti proaste si pentru restul abonatilor sau doar au ales asta ca sa nu mai existe confuzii? Multumesc. Spor!

Ascary
Campion certificat
Pune un link Bogdan

BVBogdan
Explorator

Buna, Era un Google Ad pe G4media

Landing page-ul era https://www.eurosport.ro/fotbal/barclays-premier-league/

Spor!

Vio73
#StarMember
Pe satelitul de la Orange sunt! Sincer, nu cred că-și vor permite să le scoată și de acolo după tot scandalul acesta.

Herman
Junior entuziast
Nu fiți invidioși pe cei cu "fibră proprie Orange". La 22 Tv-ul pică total și revine a doua zi dimineața. Aproape ca pe vreme lui Ceaușescu. La 10 seara, închiderea programului.

Vio73
#StarMember
Povestește-ne mai detaliat! Poate se realizează lucrări prin zona ta. Grila e ok? Mulțumesc!

Herman
Junior entuziast
Grila este ok, a crescut de la 150 la 154 de posturi. Ziua, că noaptea, inclusiv în timpul Australian Open, scade la 0. Suportul? Oribil. Trimite echipă a doua zi, după amiază. Încă ceva. Dacă scanez posturile asistat de CI+ dispar Eurosport2 și Look2. Trebuie scanat blînd. Așa era situația acum 3 zile, înainte să scot cablul din GPON-ul lor.

Vio73
#StarMember
Înseamnă că nu este bine ceva. Oricum sunt la începuturi și poate mai fac reglaje. Cu siguranță se vor îndrepta lucrurile!

Razvan
#StarMember
@Herman, cum este calitatea canalelor tv transmise prin fibra optica?

Herman
Junior entuziast
Cu 3 excepții, excelentă. Cele 3 sunt: 1. subtitrarea DVBSub este pixelată. Câteodată așa de rău că nu poți citi cuvântul; 2. din când în când, interval aleator, apare ”lipsă semnal” pentru câteva secunde. Dacă postul este codat, până ce Viaccess-ul redecodează, mai trec vreo câteva secunde. Ratezi goluri, mingi de meci... replici cheie. 3. noapte de noapte... :))))