anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturile TV Discovery si Eurosport eliminate din grila din ian. 2020

BVBogdan
Explorator
Discovery-urile si Eurosport OUT din ian 2020
Buna, exista zvonuri extrem de solide ca toate posturile Discovery si Eurosport vor fi scoase din 31.12.2019.
Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase.
Voi ce informatii aveti?
Multumesc.
PS: daca e adevarat, este cea mai mare teapa pe care am luat-o. Si tocmai de la Orange dupa 19 ani vechime. Daca va fi asa, mai rabd 2 ani si fuuuug (ma descarc si eu...)
392 Răspunsuri 392

BVBogdan
Explorator
ma refer EVIDENT la propgramele Eurosport Romania!!!

George_11
Începător
Mulțumesc pentru informație Bogdan. Pentru pasionații de fotbal sau tenis , Orange nu mai ofera nimic. Liga 1 sau meciuri importante din alte tari la calitate sd.. Oricum Bogdan, mai bine te uiti la snooker decât la cel mai spectaculos campionat de fotbal din lume transmis de Eurosport 🙂 P. S este 3-0 pentru liverpool, ma uit la meci pe Digi online, serviciu gratis oferit de Digi. Cu Orange este la fel ca și cu politica, dacă după terminarea perioadei contractuale ii alegem tot pe ei, ne meritam soarta...

BVBogdan
Explorator
Am sunat din nou la 300 sa intreb ce competitii putem vedea pe Eurosport (1 si 2, pe TV GO), noi, nefericitii de pe fibra TKR. De data asta, persoana de la 300 parea nelamurita, parea ca nu a mai auzit de asa ceva. Cu el in telefon i-am dat sunet de pe E1 si E2 sa auda comentariul aceluiasi meci de snooker care era transmis pe ambele posturi si citindu-i inainte, din aceeasi aplicatie ce ar fi trebuit sa ruleze... Incredibil... Lasat fara replica, tipul s-a scuzat ca nu stia despre situatia asta si promis ca va reveni cu un raspuns. Spor! PS1: pentru cei care sunteti in aceeasi situatie, fiti atenti si hai sa ne ajutam cu informatii unii pe ceilalti. Este incredibil ce se intampla... PS2: catre moderatori/angajati Orange prezenti pe topic: dati mai departe catre management ca situatia e din ce in ce mai... neplacuta... Spor!

Vio73
#StarMember
Nu sunt un împătimit al sportului, dar dacă te referi la Eurosport care transmite Premier League, nu există în grila Orange. Eu mă uit pe Eurosport doar ocazional, dar pe Discovery zilnic, iar aceste canale sunt în grilă. Nu știu de UPC, dar RDS nu are în grilă DTX, Discovery Science HD, etc. Am avut RDS și mi s-a părut mai slab la documentare decât Orange, când Orange nu avea problemele de acum. Sigur, dacă facem o comparație între Digi și grila Orange satelit sau cea proprie pe cablu ( nu în combinație cu T), e mult mai slab Digi la partea de canale documentare. De aceea, Orange trebuie să facă ceva pentru reintroducerea acestor canale scoase din grilă!

Catalin_P
Explorator
@BogdanBVB, adica vezi doar anumite emisiuni in Eurosport in Orange TV GO? Eurosport 1 transmite Premier League. Poti sa nu il vezi daca nu au drept de retransmisie a meciului in aplicatia de online. Altfel...

BVBogdan
Explorator
@Catalin P Exact, nu vedeam pe E1 Premier League, ci acelasi meci de snooker care rula si pe E2.

Ascary
Campion certificat
Asta a fost si partea forte a DTH-ului Orange ,canalele Discovery si calitatea impecabila a retransmisiei HD ale acestora. Multa lume s-a abonat datorita acestui aspect.

Razvan
#StarMember
Prin rezilierea unui contract la Orange Love, pierd ambele companii, Telekom (5 euro/lună) și Orange diferența la abonament. Probabil la o reziliere mai devreme de 24 de luni, Orange este posibil sa fie datoare către Telekom 5 euro/lună, ca un fel de penalizare pentru nerespectarea condițiilor, depinde ce scrie în contractul Apolodor.

Chris_t
Explorator
Super finala de la Australian Open de azi dimineață :))

Catalin_P
Explorator
Apropo,pentru cine suporta mizeriile Telekom si Orange care considera ca FightBox suplineste inlocuirea Eurosport. E 2-0 pentru Tottemham cu Mancester City. Sunati la serviciu clienti, poate pe langa clasicul raspuns cu grila care se modifca dinamic va povestesc si un rezumat al meciului si poate ofera si o data cand isi vor rezolva problemele si vor inceta cu baiata de joc asupra abonatilor.

Vio73
#StarMember
Sunt și canale de umplutură, ca pe la toți operatorii! Problema este că lipsesc cele bune.

Vio73
#StarMember
Există și o parte bună, dacă pot spune așa. Orange își extinde propria fibră în cât mai multe localități. Să sperăm că vor trage într-un timp rezonabil prin toate orașele importante. Și au în grilă cam tot ce-ți dorești!

Szabolcs
Explorator entuziast
Nu stiu RDS ce canale are, dar UPC are urmatoarele canale documentare: Discovery chanel National Grographic ID Discovery Crime Investigation Animal Planet DTX Discovery Science Travel Chanel Nat Geo Wild History Viasat Explorer Viasat History Viasat Nature Cinethronix Plus alte canale cum ar fi : TLC Fine Living CBS reality Dintre care HD: History National Geographi Nat Geo Wild Discovery Showcase Animal Planet Travel chanel Viasat Nature Discovery Chanel Cam astea sunt canalele de la UPC documentare. Spre norocul meu, cand am facut abonament tv la Orange, nu am renuntat la UPC.

Szabolcs
Explorator entuziast
Imi pare rau ca nu ma lasa Orange sa postez un mesaj cu programele documentare pe care le am la firma concurenta pt ca sunt cam prea multe si diversificata.

Catalin_P
Explorator
Si eu m-am mutat la UPC dupa ce am reusit sa inchid cu Orange. Fara indoiala au cea mai buna grila TV, e putin mai scump ca la ceilalti operatori, dar merita.