anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturile TV Discovery si Eurosport eliminate din grila din ian. 2020

BVBogdan
Explorator
Discovery-urile si Eurosport OUT din ian 2020
Buna, exista zvonuri extrem de solide ca toate posturile Discovery si Eurosport vor fi scoase din 31.12.2019.
Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase.
Voi ce informatii aveti?
Multumesc.
PS: daca e adevarat, este cea mai mare teapa pe care am luat-o. Si tocmai de la Orange dupa 19 ani vechime. Daca va fi asa, mai rabd 2 ani si fuuuug (ma descarc si eu...)
392 Răspunsuri 392

Razvan
#StarMember
Pe parte de televiziune Telekom are mai mulți utilizatori, de fapt și la servicii integrate. Cred ca următorul lider va deveni Vodafone, după ce vor termina absorbția UPC în grupul lor.

Lucian_9
Junior
Si Orange pune umarul sa-i ajute pe cei de la Vodafone sa devina liderul pietii locale.

Ascary
Campion certificat
Pe segmentul televiziune prin satelit Focus a urcat iar pe locul unu in urma modificarilor aduse de Orange. NatGeo si Digi24 puse in grila Focus le-a adus multi clienti...ca sa nu mai vorbim de sistemul de plata. Sunt un sustinator Orange,din pacate insa serviciul tv Orange a ramas in urma. Nu inteleg de ce unii pot iar Orange nu. Oare sa nu-i mai intereseze daca castiga sau nu clienti,ori sa-i piarda pe cei actuali?

Lucian_9
Junior
Exact din acest considerent sunt dezamagit de Orange. Nu ma asteptam de la liderul pe piata de servicii integrate sa adopte o asemenea decizie. As fi dispus sa platesc suplimentar pe un pachet extra care sa includa si programele din gama Discovery. Nu inteleg de ce nu au oferit utilizatorilor aceasta solutie si au decis sa adopte aceeasi strategie aleasa si de RDS RCS cu ceva ani in urma...care m-a determinat la momentul respectiv sa optez pentru schimbarea furnizorului de serviciilor de televiziune si internet.

Daniel2
Începător
Discovery România au menționat clar in anunțul lor ca, canalele sunt disponibile in continuare pe Orange însă tot nu merg ....

Lucian_9
Junior
Anuntul e de acum o saptamana. Eu am intrat in legatura cu Call Center-ul de la Orange si mi-au spus ca nu mai fac parte din grila lor de programe si la o rescanare a programelor, pachetul Discovery a disparut complet. Oricum eu sunt decis sa fac orice demers posibil pentru a avea din nou acces la pachetul Discovery.

Ascary
Campion certificat
Cu cat mai multe demersuri facute de abonati cu atat avem mai multe sanse ca aceste programe sa revina in grila.

Daniel2
Începător
Oricum nu este corect , cred ca majoritatea Abonaților urmăreau cel puțin unul din canalele din grila Discovery. Cel puțin sper ca, cei de la orange sa rezolve cumva situația asta

mika
Începător
Eurosport pentru mine e unul dintre cele mai urmarite canale. Nu inteleg de ce trebuie sa gasim noi scuze uriasului Orange ca vina ar apartine... Telekom iar ei sunt doar niste victime inocente. In primul rand ar trebui sa le fie rusine de modul cum au comunicat si comunica cu clientii lor care le platesc aceste programe indiferent daca sunt scumpe sau nu. Nu e treaba mea ca atunci cand am incheiat contractul mi-au oferit aceste programe iar acum nu. Este ca si cum pana acum mi-a fost servita prajitura cu nuca (adica ce am vrut, ca de aia m-am abonat la ei) iar acum mi se ofera prajitura cu rahat.

Vio73
#StarMember
@Daniel, Discovery este în grila Orange TV satelit. Grila aceasta de la cablu nu este a Orange, ci e preluată de la Telekom, deci cei de la Discovery au avut dreptate.

teacher_
#StarMember
Eurosport este o pierdere pentru Orange...este un post intens urmărit pentru competiții....eu sper sa se treacă la ceva negocieri, pentru că au de suferit consumatorii

ursugeo
Începător
Au fost scoase :))

Vio73
#StarMember
Pe mine mă doare cel mai tare că au scos pachetul Discovery! Erau și Eurosporturile foarte importante, dar fără Discovery, e cam greu de tot. Nu știu cum de cred unii că pot fi înlocuite cu altele!

Ascary
Campion certificat
Stiu ca esti fan Discovery Vio si stiu ca pe tine te afecteaza cel mai mult. Aveai parca si Focus,il mai folosesti? Macar pentru posturile stiintifice.

Ioana_13
Începător
Sunt client orange de 14 ani jumate . Nu ma asteptam la asta. Mi-au luat singura mea relaxare. Discovery!! As renunta in secunda doi daca as gasi un operator de tv care sa aiba in grila programele scoase de ei . Si cand o sa renunț o sa renunț la 2 abonamente voce (unul de aproape 15 ani ) , la net si la tv. Soacra mea la fel va renunța din acest motiv, cumnata mea la fel si inca cel putin 3 colege de serviciu de care stiu sigur ca vor renunta din cauza asta. Dezamăgiți total de orange !! Am sa incerc la Digi. De la ei am plecat acum 3 ani in ianuarie tocmai din cauza asta . Am sa sun la ei zilele astea sa ma asigur ca am toate programele care mi le doresc iar apoi adio orange.