anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturile TV Discovery si Eurosport eliminate din grila din ian. 2020

BVBogdan
Explorator
Discovery-urile si Eurosport OUT din ian 2020
Buna, exista zvonuri extrem de solide ca toate posturile Discovery si Eurosport vor fi scoase din 31.12.2019.
Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase.
Voi ce informatii aveti?
Multumesc.
PS: daca e adevarat, este cea mai mare teapa pe care am luat-o. Si tocmai de la Orange dupa 19 ani vechime. Daca va fi asa, mai rabd 2 ani si fuuuug (ma descarc si eu...)
392 Răspunsuri 392

Miha_Z
#StarMember
@Vio73 nu cred ca e vorba ca nu le pasa de clienti. Din punctul nostru de vedere poate ca asa ar parea. Dar acum sa fim si noi realisti, depinde mult si de solicitarile pe care le-a avut grupul Discovery -Eurosport. Poate ca acel grup vazand ca sunt cereri mari pentru posturile lor au cerut un pret enorm de difuzare Telekom-ului. Acea firma poate ca a considerat ca cerinta este exagerata si a preferat scoaterea lor din grila si posibil inlocuirea cu alte programe din aceeasi sfera tematica.

Constantin_mard
Începător
@FaraUnID, unde ai vazut in postarea mea ca m-am referit la un numar de canale? Cand am ales orange tv nu pentru numarul de canale am facut-o, ci pentru continutul lor, si nu doar discovery si eurosport au disparut, ci si dtx, food network... Cum ar fi sa mergi la cinema sa platesti bilet si la jumatea filmului sa te scoata afara din sala? Sa inteleg ca programele tale preferate sunt inca in grila?

Razvan
#StarMember
Grila de canale tv nu este garantata la niciun operator, daca mâine o televiziune se închide, depui cerere de reziliere? In contract scrie că ei furnizează doar un număr minim de canale disponibil în pachetul respectiv. @Vio, în situația Telekom s-a aflat și RCS-RDS in 2012, când a zburat din grilă toate programele discovery, ghici ce s-a întâmplat, audiența celor de la discovery s-a prăbușit și au închis canalele localizate pentru România (Animal Planet, Discovery România, TLC), în prezent se difuzează varianta pentru Europa de est. Pentru a-și întări poziția în Europa, au cumpărat canalele Eurosport și Travel Channel. Consider că Telekom a făcut bine că le-a dat un șut celor de la Discovery, probabil în cateva zile se va renegocia acordul, evident cu mai puține programe și la același cost. Discovery nu acceptă pachete separate, vor majoritatea programelor în bază, că știu că nu se vor mai abona doar la programele lor. A mai încercat PRO să le forțeze mâna și au ieșit 2 zile de pe sticlă și au revenit apoi, audiența era mai importantă decât majorarea prețului. Mâine și Orange s-ar putea afla în această situație, dacă ar scumpi nejustificat programele.

Adrian_16
Începător
Se pare ca le-au scos, fără să zică absolut nimic

Razvan
#StarMember
Ar fi putut să emită un comunicat de presă, dar poate nu au dreptul conform înțelegerii cu Telekom, cine știe ce prevederi confidențiale sunt în acel acord.

FaraUnID
Campion certificat
La Telekom si Next-Gen au fost eliminate urmatoarele canale: Animal Planet, Animal Planet HD, Discovery Channel, Discovery Science, Discovery Science HD, Discovery Showcase HD, Eurosport HD, Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 360 HD, Viasat HD, DTX HD, ID Xtra, ID Xtra HD, TLC, Travel Channel HD, Food Network şi Food Network HD de pe toate platformele DTH, CATV, IPTV. Pana in momentul de fata canalele noi intrate in grila menite sa le inlocuiasca pe cele iesite din sunt: National Geographic People (din februarie 2020), Look Sport 2, Look Sport 3, Travel XP, FightBox si Timeless Drama Channel. Ramane sa vedem ce alte canale vor fi introduse. @Constantin mardare Ma repet: Grila de programe nu este contractuala si nu-ti poate garanta nimeni ca vei avea acelasi continut pe toate perioada derularii contractului. Camparatia ta cu biletul de cinema este complet aiurea. Dar, de dragul discutiei si mergand pe firul logicii tale, daca, ipotetic vorbind, in sezonul 2020 Telekom renunta la drepturile de retransmisie pentru Formula 1 sau Champions League, inseamna ca trebuie sa mergem toti sa ne reziliem contractele pe motiv ca am fost pacaliti?

George_11
Începător
Deja au fost scoase programele din grila TV. Aveți idee dacă se poate renunță legal la televiziune din cauza faptului ca nu mai sunt programele în lista?

CosEp
Junior
Nu se poate renunta la contract din cauza ca au fost eliminate programe din grila.

Ascary
Campion certificat
George,e cam greu sa reziliezi insa poti incerca o renegociere a contractului.

Vio73
#StarMember
Nu cred că poți. Eu sunt convins însă că se vor depune toate eforturile pentru reintroducerea lor în grilă.

FaraUnID
Campion certificat
In momentul de fata Telekom are cca 1,5 milioane de abonati pe partea de televiziune (aici intra in calcul toate platformele trustului DTH, CATV, IPTV, Web TV) + abonatii NextGen (cred ca sunt si aici cateva sute de mii) + ce mai ofera Orange pe CATV. Grosso modo sa spunem ca in total af fi undeva pe la 2 milioane de abonati. Acest lucru se va simti cu varf si indesat in rapoartele de audienta pentru cei de la Discovery. Neavand audienta nu poti vinde spatiu de publicitate in cadrul programelor sau daca vinzi valoarea punctului de rating va fi una extrem de joasa. Sunt curios care este reactia celor care au incheiat deja contracte de publicitate cu grupul Discovery inainte ca acestea sa dispara de pe Telekom!!! Cum a fost metionat deja, in trecut cei de la PRO s-au luat in bete cu Telekom si la renegocierea contractului de retransmisie au triplat pretul. Telekom a sups nu, si au scos din grila toate canalele grupului cu exceptiia PRO TV care ramasese pe IPTV pentru ca au gasit o chichita legala in acest sens. Pentru cei de la PRO aceasta masura a fost ca un dus rece pentru ca au vazut cum audienta scade dramatic si au revenit cu picioarele pe pamant, ajungand in cele din urma la un acord cu Telekom fara ca acei din urma sa majoreze pretul abonamentelor.

cristialex04
Junior
Am vorbit ieri la serviciul clienți, mi-au confirmat că grila este modificată. Și agentul era surprins că nu s-a anunțat nicăieri. Din fericire am putut denunța prelungirea dar nu-s încântat că trebuie să schimb providerul. Lipsă crasă de respect față de abonați Orange România! Cât de greu era să notifice?

FaraUnID
Campion certificat
@cristialex04 Televiziunea prin infrastructura CATV nu este a celor de la Orange. CATV-ul Orange este oferit si furnizat pe infrastructura Telekom. Din acest motiv Orange nu are absolut nici un control asupra grilei tv.

Irozsa
Începător
FaraunID: Comparatia ta cu biletul de cinema este complet aiurea. Dar, de dragul discutiei si mergand pe firul logicii tale, daca, ipotetic vorbind, in sezonul 2020 Telekom renunta la drepturile de retransmisie pentru Formula 1 sau Champions League, inseamna ca trebuie sa mergem toti sa ne reziliem contractele pe motiv ca am fost pacaliti? Sa punem problema altfel: daca ti-ai cumpara un bilet sa vezi un anumit film, dar cand ajungi la cinema observi ca filmul a fost inlocuit. Ai dreptul la rezilierea biletului? Iar inlocuirea canalelor Eurosport cu un canal de nisa Fightbox nu este tocmai corect!!!

cristialex04
Junior
@faraunid înțeleg că există colaborarea cu Telekom dar eu sunt client Orange. Obiecția mea principală este legată de comunicare și respectul față de clienți. În situația mea, am acceptat prelungirea, neavând cunoștință de modificarea grilei deși Telekom informase.