anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturile tv de la intact se vad de doua ori in grila tv Orange cablu

Baiazid
Junior entuziast

De ce Orange a introdus posturile TV de la intact de doua ori in grila tv?

10 Răspunsuri 10

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil că se lucrează la rezolvarea problemelor și de aici, posibil să fie ceva temporar. Eu nu am problema asta, de exemplu.

Sper să se rezolve cât mai repede!

Baiazid
Junior entuziast

Nu știu dacă posturile TV respective apar și pe cablu  TV și la Orange rețea proprie

MihaiC99
Campion

Salutare!

Nu ai posibilitatea de a edita lista canalelor? Unele televizoare permit ștergerea sau ascunderea anumitor canale din setările televizorului.

Baiazid
Junior entuziast

Postul TV Antena 1 apare și pe poziția 2, dar și pe poziția 911 profil Orange, modul CI. Nu am receiver.

Posibil sa fie un pas spre unificarea grilelor. Momentan ai putea crea o lista de canale favorite sau să le ascunzi/stergi pe cele dublate daca setările tv îți permit acest lucru.

delfinas
#StarMember

E o problema ca apar de 2 ori? Zilele trecute, erau persoane care se plangeau ca nu le mai au deloc in grila.

Nu cumva sunt in cele doua formate: SD si HD?

Baiazid
Junior entuziast

Pe ambele poziții sunt in HD.

Si in ce mod te afecteaza asta?

Baiazid
Junior entuziast

Cu nimic probabil sunt introduse temporar că mai apoi sa fie scoase și introduse posturile TV care sunt pe fibra la Orange rețea proprie dar nu sunt și la Orange rețea fost telekom

Se lucreaza la unificarea retelelor si, automat, a grilelor, asa ca e o perioada de asezare si recalibrare.