anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pe orange tv go cand introduceti si canalele telekom sport?

Florin_Dragu
Junior
Canalele telekom sport si eurosprt sa fie in aplicatia orange tv go.
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Iti multumim pentru interesul acordat aplictiei Orange Tv Go! :) Din pacate, in prezent nu este nimic planificat pentru difuzarea acestor canale in Orange TV Go. Iti recomandam sa urmaresti periodic lista de canale actualizata in aplicatie.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

teacher_
#StarMember
Salut. Sa știi că și eu aștept canale de sport rezonabile. Poate la unele negocieri viitoare vom avea parte și de Telekom sport...

Razvan
#StarMember
Canalele Eurosport sunt disponibile în aplicația Orange TV Go și cele Telekom probabil vor fi introduse după ce se va fi realizat tranzacția oficial. Problema este că cei de la telekom au externalizat serviciile canalelor de sport și toate producțiile locale au fost preluate de către cei de la Look, practic Telekom nu mai produce nimic. Este posibil, ca după achiziția Orange, să urmeze un rebrading sau desființarea lor, cred că în timpul negocierilor s-a luat decizia ca serviciile de sport de producție să fie încredințate către Look. Canalul Eurosport România ar trebui introdus și pe satelit ca să fie disponibil apoi mai ușor și în aplicația Orange TV Go, nu doar prin fibră optică. https://comunitate.orange.ro/questions/2500547-exista-posibilitatea-viziona-eurosport-romania-orange-tv-go

Vio73
#StarMember
Cred și sper și că se vor schimba multe lucruri de la anul viitor, mai ales că au declarat că vor să avanseze foarte mult cu serviciile fixe în următorii ani. Asta va presupune atât investiții în rețea, cât și în introducerea unor canale cu conținut diversificat, așa cum cer clienții.

FaraUnID
Campion certificat
Nu ar fi exclus faptul ca Grupul Clever, care detine in momentul de fata Telekom Sport, sa speculeze disparitia Telekom de pe piata din Romania si sa introduca tot pachetul de canale detinute de ei in sistem pay-per-view. In momentul de fata CleverMedia Network detine: Prima TV, Look Sport +, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, PROFIT.RO, Agro TV, Cinemaraton, COMEDY EST, CINE EST si Telekom Sport. Daca se va intampla asta, se vedeti ce distractiv o sa fie in momentul in care abonatii Digi vor avea acces gratuit la competitii sportive premium, gratie canalelor proprii de platforma, iar abonatii Orange sa fie nevoiti sa plateasca extra pentru acelasi continut. Nu de alta dar CleverMedia a mai avut o tentativa de a introduce canalele Look in pachet pay-per-view, cotra sumei de 10 lei / lunar.

Salut! Iti multumim pentru interesul acordat aplictiei Orange Tv Go! :) Din pacate, in prezent nu este nimic planificat pentru difuzarea acestor canale in Orange TV Go. Iti recomandam sa urmaresti periodic lista de canale actualizata in aplicatie.