anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pachetul de canale maghiare de la Orange este gratuit in Jud.Timis?

Nandy73
Junior entuziast

Pachetul de canale maghiare de la Orange este gratuit in Jud.Timis?

1 Soluţie acceptată‚

Salut, 
Optiunea este gratuita pentru judetele: Harghita, Mures, Satu-Mare, Bihor, Cluj, Arad, Timis, Brasov, Salaj, Maramures, Bucuresti.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Salut, 
Optiunea este gratuita pentru judetele: Harghita, Mures, Satu-Mare, Bihor, Cluj, Arad, Timis, Brasov, Salaj, Maramures, Bucuresti.

Salutare,

Tocmai i-am contactat pe cei de la Serviciul Clienti (am sunat la numarul 300), unde am precizat ca as dori sa activez pachetul de canale maghiare.

Mi s-a comunicat ca acest pachet este 3 euro/luna, si nu se poate activa gratuit doar cand se activeaza oferta tv initala, sau daca se face reofertare.

Nu mi se pare acest lucru normal, si as dori sa intreb, cum as putea sa activez oferta gratuita, in cazul meu cand am deja un abonament de televiziune activa.

Multumesc anticipat!

Salutare!

Daca esti pe final de contract (ulitmile 3-6 luni), cere o oferta de fidelizare cu nevoile tale.

Salut,

Optiunea este gratuita doar la activarea unui nou abonament nou, pentru utilizatorii din urmatoarele județe: Harghita, Murea, Satu-Mare, Bihor, Cluj, Arad, Timia, Brasov, Salaj, Maramures si București.

Totusi, daca ai un cont eligibil pentru oferte, colegii te pot ajuta cu o modificare a abonamentului si identificarea unei solutii personalizate.

Eu am avut contract nou si nu mi l-au activat

Buna, IngridT, 
Optiunile suplimentare se pot activa in magazinele Orange sau prin apel la Serviciul Clienti, la numarul scurt 300. In urma solicitarii tale iti va fi activat pachetul Hungarian, gratuit. Detalii si aici https://www.orange.ro/tv/abonament-tv-cablu/

Eu sunt din Bucuresti si nu le pot accesa. Imi cere un cod. Cum pot obtine acel cod?