anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Outdoor Channel se închide

gabriel23
Junior
Outdoor Channel s-a inchis, prin urmare va ieși din oferta Orange satelit. Va completa Orange oferta cu alte canale pe satelit, având in vedere ca a iesit recent și Paramount Channel?
6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Salutare! Să sperăm că vor introduce alt canal în loc, dar nu unul de umplutură, care doar să strice din calitate. Ce era Orange tv satelit la lansare, iar acum nici National Geographic HD nu îl au în grilă!

FaraUnID
Campion certificat
Din informatiil existente nu reiese clar daca a fost inchis definitiv sau doar retras din zona EMEA pentru a fi introdus intr-o platforma PPV. Din pacate, cam acesta este trend-ul si vor urma si alte canale mai rasarite pentru ca (,) companiile mama au mirosit potentialul platformelor PPV / VOD. Asa au aparut Paramnout+ , Disney+ , Discovery+ , Apple TV+ , etc unde au fost introdus continutul propriu de platforma dupa ce, in prelabil, a fost retras de pe platformele PPV concurente. In mod normal, conform contractului cadrul si TCG, acest canal trebuie inlocuit de un alt canal de acceasi factura, sau redus pretul abonamentului. Dar, in aroganta specifica operatorul francez cu sigla portocalie, parca vad ca va tranteste in grila Angelus TV (ca tot au obtinut de curand licenta CNA) sau ceva asemenator.

Geo_3
Explorator entuziast
Mai bine, caci parca s-a imbunatatit calitatea imaginii....... Sunt de acord cu Vio, nu conteaza cantitatea ci calitatea... Ma refer la dth... Amc, tv 1000, film cafe se vad mai bine parerea mea....

Vio73
#StarMember
Măcar să mai scoată din umpluturi, dacă tot nu aduc ceva bun în grilă, pentru a îmbunătăți calitatea transmisiei!

Geo_3
Explorator entuziast
Sincer si eu as fi de acord. De exemplu canalele international (protv, antena, tvr)..

Salut! Am trimis feedback-ul de pe aceasta discutie colegilor nostri care se ingrijesc de buna functionare a serviciilor TV. Intr-adevar, cele 2 canale TV mentionate si-au incetat emisia pe teritoriul Romaniei, din pacate, dar vrem sa aducem in discutie faptul ca permanent cautam oportunitati pentru imbunatatirea grilei TV oferite clientilor Orange. Atunci cand vom avea noutati pe subiectul introducerii unor noi canale TV, le vom face publice, deoarece informari in acest sens putem sa transmitem, in atentia clientilor interesati, numai atunci cand dispunem de date concrete. Multumim pentru intelegere!