anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Defectiune orange Tv in Campulung?

Biclea
Junior
Nu imi functioneaza orange tv din C-lung Muscel. De ce?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Colegii ne-au confirmat că situația a fost remediată. @Biclea, e totul în regulă și la tine? Funcționează? Te așteptăm să revii cu vești bune. Mulțumim.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember & October Problem Solver
Salutare! Se mai întâmplă și să există probleme tehnice, care pot fi provocate în principal de vreme. Am văzut la tv că pe acolo au fost unele probleme ( furtună, inundații), care s-au răsfrânt probabil și asupra rețelelor de telecomunicații. Dacă nu se rezolvă într-un timp rezonabil, te sfătuiesc să anunți incidentul respectiv la Serviciul clienți, prin Chat Djingo sau la numărul 300 ( 0374300300 din orice rețea), pentru a face cunoscută problemă. Succes!

DanielaH
Moderator
Salut, Biclea! Pentru a transmite mai departe situația ta colegilor noștri de la departamentul tehnic, ți-am trimis un mesaj privat și așteptăm răspunsul tău prin reply la acel e-mail. Mulțumim.

Salut! Am sesizat ca este o problema generala in zona Arges. :( Ne cerem scuze pentru aceasta situatie, departamentul Tehnic face demersurile necesare pentru remedierea sa intr-un timp cat mai redus. O zi buna!

DanielaH
Moderator
Colegii ne-au confirmat că situația a fost remediată. @Biclea, e totul în regulă și la tine? Funcționează? Te așteptăm să revii cu vești bune. Mulțumim.

Biclea
Junior
Da, totul e bine acum. Defectiunea a durat 2 zile :(.

DanielaH
Moderator
Ne bucurăm că acum funcționează și îți mulțumim pentru confirmare. Te mai așteptăm în Comunitate.