anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange TV prin satelit /antena

Oana555
Începător

Bună ziua , 

Am o casă de vacanță și vreau să știu dacă pot achiziționa abonament TV prin antena ,în ce constă acest abonament , ce echipamente pot achiziționa pentru a beneficia de televiziune prin satelit dar cu antena , costul acestui abonament și pot să instalez eu sau este obligatoriu să vină un agent de la orange să îmi monteze antena și să facă conexiunea ? Vă mulțumesc 

1 Soluţie acceptată‚

teacher_
#StarMember

Salut! Da, poți să achiziționezi abonament prin "antena", sau satelit

Ai detalii aici

După cum se precizează, instalarea este gratuita. Nu poți să îți instalezi tu echipamentele, deoarece daca din greșeală nu manipulezi cum trebuie echipamentele care trebuie instalate, nu vei beneficia de nici o garanție. Tot în acel link poți accesa butonul "vreau ofertă", scrii numărul tău de telefon și vei fi sunat de un operator, care îți va explica detaliile suplimentare, sau suna la 021 9890 și vei putea afla detalii suplimentare. 

Este o promoție la Internet + TV prin satelit, la 55 de lei (doar tv prin satelit este 80 de lei) daca crezi că te interesează, găsești detalii tot în acel link. 

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

teacher_
#StarMember

Salut! Da, poți să achiziționezi abonament prin "antena", sau satelit

Ai detalii aici

După cum se precizează, instalarea este gratuita. Nu poți să îți instalezi tu echipamentele, deoarece daca din greșeală nu manipulezi cum trebuie echipamentele care trebuie instalate, nu vei beneficia de nici o garanție. Tot în acel link poți accesa butonul "vreau ofertă", scrii numărul tău de telefon și vei fi sunat de un operator, care îți va explica detaliile suplimentare, sau suna la 021 9890 și vei putea afla detalii suplimentare. 

Este o promoție la Internet + TV prin satelit, la 55 de lei (doar tv prin satelit este 80 de lei) daca crezi că te interesează, găsești detalii tot în acel link. 

RafaHelper
#StarMember

Salut @Oana555

Poți verifica prin următorul link daca la adresa ta poți instala acest serviciu si costul serviciului: https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/
Echipamente vor fi cele de mai jos dacă televizorul tău:

• este compatibil cu tehnologia CI+ , primeşti gratuit un modul CI+
  • nu este compatibil cu această tehnologie vei primi gratuit un Receptor care va asigura calitatea HD a imaginii.

Amândouă vor fi conectate printr-un cablu coaxial la o antena satelit.
Instalarea se face de către tehnician, dar poți încerca si singura daca te pricepi desi nu este recomandat.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Vin ei oriunde în Romania, gratuit. Am folosit mult timp aceste servicii și sunt de calitate.

Problema majoră poate fi prețul destul de mare, adică vreo 80 lei/ lună pentru un singur tv.

Detalii ai aici:

https://share.google/PxcLcT8ICuwmsRVwq

Baftă multă! 

Cred ca este o greșeală acolo, eu am verificat si mi-a dat următorul preț:

@Oana555 cel mai bine verifici singura oferta pentru adresa ta in link-ul de mai sus.

RafaHelper_0-1760979718232.png

RafaHelper
#StarMember

@Oana555 ai verificat ce servicii sunt disponibile la adresa ta? Ce preț iți apare doar pentru TV?