Salut. Un update si din partea mea: "Minunea" a functionat doar 5-6 luni, pentru ca de aproximativ o luna am aceeasi problema pe care o intampinam initial, mai exact aplicatia din nou nu functioneaza si refuz sa apelez la inca un hard reset al tv-ului pentru o problema imputabila Orange.
Acel hard reset nu este facil pentru ca implica renstalarea tuturor aplicatiilor, reintroducerea conturilor, parolelor, timp pierdut in apel cu reprezentatii Samsung etc.
Este cumva dezamagitor sa observ din partea Orange ca au primit de 1 an de zile aceasta sesizare, confirmata de multiple persoane, si nu s-a rezolvat nimic pana acum, nu s-a facut un release nou al aplicatiei, nimic.
In cazul meu comportamentul este la fel ca cel semnalat de toti - Loading infinit in aplicatie fara sa apara nimic, si chiar daca o dezinstalezi si reinstalezi nu iti cere din nou re-logarea, ci se reinstaleaza cu acelasi bug.
Tv Samsung; Model: UE40MU6102; Versiune Software: T-KTMDEUC-1290.3, BT-S; Versiune sub-micom: T-KTMINTV-1011; Versiune e-Manual: KTMDVBEUL-3.11.
Daca si acum colegii de la IT sustin ca nu au toate detaliile, inseamna ca pur si simplu este lipsa de interes in a rezolva aceasta problema.