anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Tv - *acest canal nu face parte din oferta ta*

Bumbi
Explorator

De ce in aplicația Orange TV am canale la care chiar daca am acces sau gratuit nu le pot accesa fiind notificat cu *acest canal nu face parte din oferta ta*, doar numai dacă îmi deschid sau mă loghez pe site-ul respectiv.

Dacă îmi fac cont pe site-ul respectiv voi avea acces la acele canale in aplicația Orange TV?

5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember

La ce canale, mai exact, te referi? Ce tip de abonament ai?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Satelit premium.

Sper exemplu HBO in aplicația Orange TV go îmi arată notificarea menționată, la televizor îmi merge, dacă mă loghez la HBO, voi de-a și in aplicația Orange TV go sau trebuie musai separat?

Valabil și pentru alte canale.

Eu știu că pt HBO se plătește o taxă separat.

Vad că la tipul tau de abonament ai HBO și HBO Max 12 luni cadou, dar s-ar putea să trebuiască să te loghezi separat în aplicația/pe site-ul HBO/HBO Max.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

In fine.

Dacă merge pe tv de ce nu merge și în aplicație! Valabil și pentru alte canale.

Ai aici DETALII: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/hbo-max/