anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Dth... Canale HD înlocuite cu canale SD... Ne întoarcem înapoi...

Geo_3
Explorator entuziast

După ce au scos Canalele Orange Sport nu au introdus nimic în schimb, acum scot și canale HD și le înlocuiesc cu SD... Poate cineva sa îmi explice xaci eu nu înțeleg... (TVR info hd, Cine maraton hd, Tlc hd, ID investigation HD, Concerts hd vor ramane doar SD... Acum fiind și HD pe satelit) 

70 Răspunsuri 70

Fost Membru
Neaplicabil

Momentan avem 27 canale HD pe esențial și 30 canale HD pe Premium.

Esențial (HD): are euronews HD in plus fata de premium.

Premium (HD) are Prima Sport 2, National Geographic, Motorvision și Concerts in plus fata de esential.

Razvan
#StarMember

Serviciul de televiziune nu este profitabil pentru companie și atunci iau măsuri pentru reducerea pierderilor și trecerea acestuia pe profit. Orange Money a generat pierderi mari și a fost vândut, Orange Sport a fost închis și probabil 2 TP vor fi închise. Iată că au mai făcut ceva economii din toate acestea. Poate la un moment dat se vor stabiliza și vor începe să urce și să treacă pe profit. 

Fost Membru
Neaplicabil

Marea majoritate sunt pe cablu.

Numărul celor care folosesc serviciul de televiziune prin satelit este în scădere.

La un moment dat se vor redresa asta este clar.

Fost Membru
Neaplicabil

BlackWolf
Maestru

M-am uitat astăzi la mine și aceste canale au rămas în continuare HD, nu au fost scoase, doar unele dintre ele au fost dublate și cu varianta SD. Eu am Premium și nu prea văd schimbări mari. Sunt vreo 32 de canale HD. Este foarte bine, este o decizie înțeleaptă, felicitări Orange! Ce urmăresc eu este în continuare HD, așa că voi păstra televiziunea prin satelit de la Orange. Mă uitam azi la Prima Sport HD și rău se mai vede, calitatea este jalnică. Păcat că au închis canalele Orange Sport, care aveau o calitate HD net superioară...

Cred că mai sunt și unii care cântă prohodul prin presă sau poate s-au răzgândit, ceea ce este foarte bine!

Da, corect! Oricum, cred ca ceva au vrut sa faca, ca in avizele alea de retransmisie scria ca vor sa scoata programele alea HD si sa bage variantele SD, dar se pare ca s-au razgandit, cred ca au vazut ca mai mult intarata clientii, ceea ce este foarte bine. Acum speram sa bage cat mai multe canale HD si sa scoata SD-urile...

Fost Membru
Neaplicabil

O veste buna!

Mulțumim pentru confirmare domnule BlackWolf.

Da, au luat decizia buna! Cu placere!

Geo_3
Explorator entuziast

Deocamdată nu au făcut modificări pe Dth, dar vor face... Și eu sper sa nu facă... Dar eu sper sa scoată dublurile Sd ca pe cablu... Si asa vor face spațiu sa introducă ce lipsește... Sau sa mai introducă ceva în HD.. Căci nu vad rostul la dubluri în sd... 

Speram sa nu faca modificari, pe 15 iulie erau programate modificarile alea. Ar fi ideal sa scoada SD-urile si sa bage HD-uri. Speram ca pana la urma se va intampla asta. Bine ca macar tot la ce ma mai uit eu acum este HD...

Orange ar avea mult de castigat si ar fi ideal daca ar separa optiunile ca la Digi si sa poti lua doar televiziune prin fibra, separat, ca internet prin fibra am vazut ca poti lua separat. Multi vor sa ia separat, de exemplu ca mine. Eu vreau doar televiziunea de la Orange, prin fibra sau DTH, ca este cea mai ok, dar singura optiune ramane prin DTH pentru ca daca vreau prin fibra, trebuie sa iau si internet. Dar eu nu vreau internet de la ei, nu dau internetul prin fibra de la Digi care este net superior, pe internetul de la Orange. In schimb, Digi are televiziunea varza fata de Orange si trebuie sa mai stai si luni intregi dupa un Card CI sau Receiver, ceea ce este foarte aiurea. Bine ca macar televiziunea DTH de la Orange merge bine si le pot combina ca sa iasa ceva cat de cat bun. Nimeni nu este perfect, toti au plusuri si minusuri, de aceea iau de la fiecare ce este mai bun...