anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Dth... Canale HD înlocuite cu canale SD... Ne întoarcem înapoi...

Geo_3
Explorator entuziast

După ce au scos Canalele Orange Sport nu au introdus nimic în schimb, acum scot și canale HD și le înlocuiesc cu SD... Poate cineva sa îmi explice xaci eu nu înțeleg... (TVR info hd, Cine maraton hd, Tlc hd, ID investigation HD, Concerts hd vor ramane doar SD... Acum fiind și HD pe satelit) 

70 Răspunsuri 70

Fost Membru
Neaplicabil

La asta mă gândeam și eu, poate un moderator se poate interesa și ne poate oferi niște informații oficiale.

Stirea asta am gasit-o, dar nu am deschis-o pentru ca am crezut ca e vorba doar de Vodafone si Extreme Sports. Asa se intampla cand pui un titlu prost, multi nu deschid articolul...

Fost Membru
Neaplicabil

Care este diferența între lista actuala și cea din 15 iulie concret.

Fost Membru
Neaplicabil

Listele actuale tv prin satelit.

1000008303.jpg

1000008301.jpg

Vom observa daca exista schimbări în perioada urmatoare.

Razvan
#StarMember

Posibil să se renunțe la un TP și canalele SD care se vor introduce vor fi inghesuite peste cele actuale. Se va mai scădea bit-rate-ul ca să se încadreze în spațiul disponibil. 

Geo_3
Explorator entuziast

Pai asta e problema... Deja au închis un satelit și canalele Orange Sport care erau pe un tp dacă nu ma înșel... Vor sa facă economie pe spatele abonatilor, cea ce nu mi se pare corect... Și nimeni nu da o explicație ma refer la transparenta... Și aici în comunitate la întrebări de genul nu răspunde nimeni de la Orange... La alte întrebări care sunt confortabile, răspund....Sa ne contrazică cineva ca nu este asa, ca noi poate greșim dar mie greu sa cred... 

Fost Membru
Neaplicabil

Pare că se repeta cazul Orange Sport in care informațiile veneau tot din surse externe și nu oficial cum ar fi normal.

Geo_3
Explorator entuziast

Asa e au anunțat în ultimul moment clienți și asta așa vag... Când îți dă ceva frimituri fac o reclama de toată frumusețea.... Dar când fac lucruri de genul tac malc... Îmi aduc aminte când ma abonat la Orange dth erau în jur de 51 sau 53 canale HD acum ajungem la 28 și nici de acelea nu ești sigur... Judecați voi singuri... 

Fost Membru
Neaplicabil

Un articol bun.

Pe partea de cablu se încearcă crearea unei singure grile ceea ce e un lucru bun.

Pe partea de satelit din păcate scade calitatea posturilor menționate în topic.

Se pare că pentru moment va trebui sa ne obișnuim cu aceste schimbări.

Geo_3
Explorator entuziast

Normal ar trebui sa îmbunătățească.... Nu sa strice... Numai la noi nu se pune accent pe dth... In Europa nu este asa...Se bazează pe satelit... 

Fost Membru
Neaplicabil

Nu vad o îmbunătățire în viitorul apropiat mai ales datorita motivației oferite.

Speram să fie un fake news însă totul pare că se confirma.

Geo_3
Explorator entuziast

E deja confirmat... Ideea e ca poate introduce un Prima Sport 5 și mai încerca sa dreagă... Vom vedea dar oricum e diferența mare de era când m-am abonat la ei avea în jur de 53 canale HD... Sa ajungi asa jos e urat.... In fine vom vedea mai multe pe 15 iulie cred... 

Fost Membru
Neaplicabil

Sunt sigur că vor îmbunătăți grila pe viitor.

Însă pentru moment atât sa putut având în vedere și condițiile avute.