anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu exista extraoptiunea International

Gica53
Explorator

Nu exista extraoptiunea International.

10 Răspunsuri 10

MihaiC99
Campion

Salutare!

Opțiunea poate fi activată prin contactarea serviciului clienți la numărul 300.

Ai contactat serviciul clienți la numărul 300 pentru activare și ți sa comunicat că opțiunea nu este disponibilă?

Am sunat la Orange și extraoptiunea respectiva nu exista au spus că vor introduce extraoptiunea când va fi o cerere mai mare din partea abonaților 

Te referi la clienții OROC?

Clienții Orange au acces la extraoptiune.

https://www.orange.ro/tv/abonament-tv-cablu/ 

https://www.orange.ro/tv/tv-go/optiuni-tv-go/ 

Nu au spus că este activa pentru abonații pro sau Oroc au spus că va fi disponibila când va fi o cerere mai mare de la abonatii

Am înțeles. Personal i-aș contacta din nou și aș cere informații suplimentare. Răspunsul pare evaziv.

Eu unu m-am cam saturat de bâlbâială Orange cu abonat oro sau Oroc nu mai sunt de ancredere 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Există, cum să nu. Apar canalele pe ecran. Eu nu o am.

Dar costă 5,5 lei. Intri din lik-ul ăsta:

https://share.google/8WVAuspQ0ctc0D4ql

Vio73_0-1757155853540.jpeg

Rosswell87
Junior entuziast

Din păcate, și de această dată se confirmă confuzia: pentru clienții OROC această opțiune nu este disponibilă, nici în cont, nici prin activarea de la suportul telefonic - 300.

Doresc să aduc la cunoștința utilizatorilor din comunitate, care încearcă să ofere suport prin informațiile furnizate, faptul că opțiunile și serviciile puse la dispoziție de cele două entități (ORO și OROC) sunt, în anumite situații, semnificativ diferite. Până la finalizarea procesului de migrare completă a bazei de date a clienților OROC în sistemele ORO, vor exista discrepanțe vizibile atât la serviciile fixe (de exemplu: Opțiunea Internațional, grila TV diferită, lipsa protocolului IPv6 pentru internet), cât și la cele mobile (de exemplu: pentru OROC nu este disponibilă opțiunea eSIM). În plus, există și sisteme de gestionare a conturilor distincte.

De aceea, pentru a evita eventualele confuzii în discuțiile inițiate pe forum, ar fi util ca de la început, să fie menționate câteva detalii esențiale: dacă este vorba despre un contract ORO sau OROC și dacă serviciile sunt furnizate pe infrastructura ORO sau OROC.

Conform unor informații comunicate anterior în Comunitate de către reprezentanți Orange, migrarea clienților OROC către bazele de date ORO ar fi trebuit să înceapă la data de 21 august 2025. În acest context, ar fi deosebit de util dacă un reprezentant Orange ne-ar putea oferi o actualizare privind stadiul procesului și momentul în care vor fi distribuite noile coduri de client ORO.

Ce să anunțe Orange de migrarea abonaților Oroc in rețeaua ORO. Ei nu au fost in stare să anunțe abonații Oroc că extraoptiunea International nu au acces la ea, ei comunica numai când dau datele financiare  și scumpiri de abonamente.

Din câte știu , utilizatorul din acest topic  este unul OROC și a reușit . Știu că așa a spus la un moment dat, că este la OROC.