anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu am disponibile toate canalele tv in orange tv go

Tiberiu76
Junior

Buna ziua , aceeași problema o am si eu ,am pachetul L cu HD si nu văd multe canale pe aplicația orange tv go , nici pe telefon nici pe Smart tv (Lg) am resetat aplicația din telefon m-am autentificat din nou cu datele mele si nimic ….

4 Răspunsuri 4

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut Tiberiu,

Din cate pot sa observ, asta e lista de canale disponibile pentru pachetul Telekom L. Tie ce canale iti lipsesc? Se regasesc in acea lista? Ai incercat sa iei legatura cu un consultant?

Daca nu, si sunt canale care ar trebui sa fie in acea lista si nu sunt, iti recomand sa iei legatura cu un consultant la numarul 300 (din ORO sau OROC) sau 0374 300 300 (din orice retea), si vezi daca te pot ajuta cumva.

E posibil ca unele canale sa nu fie disponibile prin Orange TV Go. Dar, cel mai bine, confirma asta impreuna cu un operator.

Client Orange

Da am consultat lista pe care mi-ai trimis-o  ,pana la canalul 8 merge si apoi pro tv hd nu si nici pachetul pro ,nici TVR, nici desene pt copii si nici muzica doar magic tv 

Salutare!

Dacă nu ai disponibile toate canalele pe care ar trebui să le ai în pachetul respectiv, te sfătuiesc să trimiți un email la adresa aplicatii@orange.com. 

Baftă!

DanielaH
Moderator

@Tiberiu76, ai luat legătura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?