anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Noutati schimbare satelit Orange Romania DTH (16.08.2022)

BlackWolf
Senior certificat
Pentru abonatii Orange Romania Satelit, de astazi (16.08.2022) va puteti reorienta antena dinspre Astra 5B catre Hellas Sat 3.
- Cei care au STB Samsung sau CI+ canalele vor intra automat.
- Cei care au STB Kaon trebuie sa faca update de soft.
Operatiunea de mutare a antenelor dureaza pana in mai 2023. In acest timp, clientii vor fi vizitati de catre echipele tehnice pentru reorientare.
Pe noul satelit sunt disponibile canalele National Geographic, TDC, FilmBox Premium.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Găsiți aici toate detaliile despre această modificare - https://www.orange.ro/tv/abonament-tv-satelit/satelit/

Vizualizare soluţie în postul original

89 Răspunsuri 89

Koragg
Junior entuziast

Din 16 august au anuntat mutarea si antena trebuie mutata pe helas asta o muta tehnicianul de la orange canalele tv vor functiona si pe astra pana la 30 aprilie 2023 

nairam12
Începător

Am si eu 2 receiver-e Kaon si de ceva timp ma dispera mesajul cu o noua versiune. I-am dat sa se updateze si ... nimic. se pare ca incearca sa se updateze si cand este oprit, pentru ca vad led-ul rosu clipocind apoi cel verde aprins. la urmatoarea pornire.. nimic. acelasi mesaj. cunoasteti vreo alta metoda?

Multumesc!!

Koragg
Junior entuziast

E problema cu aceste stb uri kaon pe satelitul helas si mie mi-a cerut actualizare  s-a actualizat dar nicio schimbare imi arata tot satelitul astra desi din august ma- m mutat pe helas si la unele canale  imi da progam blocal  lacatelul si imi cere pinul ca sa mearga 

Dumitru2
Începător

Bună ziua, cum fac sa repozitionez antena, dacă nu este satelitul in listă pe riceiver?

Capryro
Junior

Ptr cei ce au întâmpinat probleme cu receiverul samsung alb(ala mare). 

Am repozitionat antena(e de 80) pe hellas, apoi am dat scanare automata si a găsit canalele noi. Chiar daca nu aveti satelitul in lista, e de ajuns scanare automata. 

Mihai1111
Începător

aceeasi prb si la mine

 

Ce problemă? 

Mihai1111
Începător

salut! nu reusesc deloc sa iau semnal cu mutarea asta pe hellas! si am vz ca in setari la sateliti apar numai 2 : astra 5B si Astra 1kR , deci Hellasat nu! oare aia sa fie prb?

 

Eu am pozitionat antena cu aparat semiprofesional. Dupa ce am avut semnal pe antena, programele au intrat automat la scanare. 

In cel mai rau caz, cauta pe kingofsat frecventa la B1tvłe la liber) apoi ar trebui sa găsești si restul. Dacă esti in Italia zona Verona, te pot ajuta

Salut. Nustiu daca ai rezolvat problema intre timp. Eu am reusit singur, fara aparate... Cu receiver-ul pe "instalare antena" acolo unde vezi calitatea si intensitatea, incepi si misti de antena spre stanga (cum stai in spatele ei). Foarte putin a fost nevoie ptr mine. Intensitat3 full, calitate 3/4. Dupa care, o repornire a receiver-ului. 

Bafta!!!

Marius17
Începător

Eu am samsung ala mic și negru dar nu au intra automat stii cum aș putea face? 

Capryro
Junior

Mesaj pentru cei care nu citesc topicul pana la sfârșit. 

Antena eu am pozitionat-o cu un aparat semi profesional pe hellas. Dupa ce aveți semnal, mergeți la receiver(samsung mic, mare sau kaon) si dati reset din fabrica. Apoi instalare, cautare canal automat. De aici isi face singur treaba. O sa găsească singur canalele (165).

Daca ajuta pe cineva, las numărul meu ptr informații

3518181111

Salut..îmi poți lăsa numărul complet? Cu tot cu prefix 

Jax
Începător

Salut  dupa data de 30 Aprilie se mai poate face actualizare de soft daca da pe care satelit  cel vecchi sau cel nou .Multumesc 

Mihail3
Începător

Buna ziua! Se poate trimite softul de Hellas prin satelit? Mi sa dat decodor nou Samsung doar că sunt cu softul vechi pe Astra.