anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Notificare HBO Max in contul Orange

CosEp
Junior entuziast

Buna,

Chiar ar trebui solutionata situatia asta in contul My Orange. La fiecare logare imi apare notificarea din atasament cu gratuitatea HBO Max. Notificare apare de cateva luni aceasta notificare si nici macar nu este corecta, eu sunt abonat HBO Max prin Orange dar platesc 1,5 euro pe luna nicidecum gratis. Ori daca trebuie sa fac eu ceva anume sa fie gratis ar fi bine dar cei de la relatii clienti au zis ca nu este gratis.

1 Soluţie acceptată‚

Salut, 
Am semnalat situatia iar in urma verificarilor s-a constatat ca este vorba intr-adevar despre o eroare. Recomandarea noastra este sa inchizi acel pop-up. 
Ne cerem scuze pentru confuzie!

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Posibil să fie vreun bug, cine știe. Dacă așa ți-au zis cei de la Serviciul clienți, poate fi ceva greșit acolo.

DanielaH
Moderator

@CosEp, depinde de ce ofertă ai beneficiat și de oferta curentă. Dacă vrei, putem ruga colegii să verifice situația ta punctuală. Ne poți oferi codul de abonat.

CosEp
Junior entuziast

@DanielaH oferta de la inceput a fost 1,5 euro. Poate este un bug din aceasta cauza am zis ca ar fi bine sa se rezolve. O sa trimit codul de abonat pe PM

Salut, 
Am semnalat situatia iar in urma verificarilor s-a constatat ca este vorba intr-adevar despre o eroare. Recomandarea noastra este sa inchizi acel pop-up. 
Ne cerem scuze pentru confuzie!