anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Neprezentare echipa intervenție și apoi anulare cerere fara a fi prezentat un motiv

Vasile02
Junior entuziast

A mai patit cineva sa i se anuleze o solicitare fara un motiv anume și fără să primească un răspuns? In data de 5.12.2025 am făcut o solicitare de instalare a unui nou receiver dar nu a venit nimeni la instalare și azi am primit mesaj că solicitarea privind  intervenția a fost anulată. Am sunat la Orange de 3 ori azi, am vorbit la tehnic, la asistenta ( cu un domn care vorbea foarte arogant și practic m-a lăsat vorbind singur când l-am întrebat motivele , făcând transferul la comercial ). Țin să precizez că și anul trecut am stat  din 24.12.2024 până în 14.01.2025 fara televiziune,echipa tehnica neprezentandu-se timp de 3 săptămâni. 

Plus alte nereguli din partea celor de la ofertare asta vara și în toamna ( telefonic fac o ofertă și în contract scriu altceva, de doua ori a trebuit să anulez abonamentul deoarece treceau în plus în contract fata de ce spuneau telefonic, lucru dovedit, deoarece s-au ascultat convorbirile avute cu mine).

Din cauza neseriozității celor de la ofertare și celor de la tehnic am făcut o cerere de închidere a abonamentelor  poate așa o să fiu contactat mai repede  și o să ia cineva masuri sa nu se tot repete aceste nereguli. Mai jos sunt mesajele primit:  

05.12.2025

Salut! Te informam ca in contul tau Orange, aferent codului de abonat 0380604306, s-a activat un nou abonament: 110000264313, Abonament Premium. Iti multumim ca ai ales serviciile Orange. 

15.12.2025

Solicitarea de interventie pentru serviciile fixe prin satelit, nr. 40643810 a fost anulata. Iti multumim, Echipa Orange.

17 Răspunsuri 17

Vasile02
Junior entuziast

@DanielaH, deci nici o soluționare a problemei? Vi se pare normal sa facă programari de intervenție  de la tehnic și să îmi spună sa ii astept între orele 14-16 și să nu vina? Adică eu stau ca prostul sa ii astept și îmi schimb programul pentru ei. De două ori, ultima data joi. Chiar așa au ajuns cei de la Orange sa minta? Puteau să spună că nu o sa se prezinte până în data aleasa de ei și nu era problema, puteau veni și în ianuarie că nu mă deranja dar sa nu minta și să mă prostească sa ii asteptm. Mulțumesc!

Îmi pare rău că nu îți pot oferi mai multe detalii în acest moment, dar te asigur că echipa noastră tehnică depune toate eforturile pentru a găsi cea mai bună soluție :(( 

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Vasile02
Junior entuziast

@DanielaH , @Vio73 

"Solicitarea de interventie pentru serviciile fixe prin satelit, nr. 40666738 a fost anulata. Iti multumim, Echipa Orange."  
Serioși nu gluma cei la Orange....

Se vede ce eforturi depun 🤣🤣🤣