anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Intrerupere emisie televiziune

Mariana_69
Junior

De aproape 4 luni de zile este intrerupta emisia la televizor. Zilnic la aceleasi ore, toate noaptea nu merge, au fost zile cand a fost intrerupta emisia si 24 de ore. Mama mea locuieste la Ratesti, jud.Buzau. Am facut sesizari, mi s-a spus ca nu sunt lucrari in zona deci nu are de ce sa se intrerupa doar daca este o defectiune, mi s-a spus ca se va deplasa o echipa la fata locului in data de 17.12.25 dar azi suntem in 20.12.25 si nu a venit nimeni, deci au trecut cele 72 de ore in care trebuiau sa ajunga. Telefonul fix care are o cartela GSM nu are semnal, deci nimeni nu o poate contacta, doar ea in anumite cazuri cand reuseste sa prinda semnal. Vreau sa intreb ce este bataia asta de joc la adresa clientilor corecti care platesc niste servicii si nu pot beneficia de ele? In seara asta am facut o noua sesizare, daca nu se vor lua masuri voi face plangere la AMCON si Protectia Consumatorului. Mama are 82 de ani, este singura, in septembrie a murit sora mea de 54 de ani, este la pamant, imi fac griji pentru ea si nu o pot contacta dar platesc un abonament ca am telefon. Acum nu mai merge nici televizorul, macar se mai uita la cate un serial, mai trecea vremea. Chiar va bateti joc de oameni. Abonamentul stiti sa il mariti dar serviciile sunt tot mai proaste.

0 Răspunsuri 0