anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsa Subtitrare HBO

Alex2309
Junior

Știe cineva de ce pe toate canalele HBO nu este subtitrare? Este vreo soluție de a activa subtitrarea? 

8 Răspunsuri 8

delfinas
#StarMember

Alex, bun venit in Comunitate!!!

Nu știu ce televizor ai, dar caută în meniul lui "Subtitrare" și activeaz-o in limba română. De obicei, posturile care emit același program in mai multe țări nu au subtitrarea inclusă, ci trebuie activată din meniul televizorului.

Salut. În meniu subtitrarea e pe limba română, Acum 2 zile când eram la DIGI nu aveam problema asta , dar de când am trecut la Orange am problema asta. Pe telecomandă nu am buton cu subtitrarea . 

MihaiC99
Campion

Salutare!

Ai încercat să activezi manual subtitrarea din meniul setărilor televizorului sau folosind telecomanda, dacă aceasta are butonul „Subtitle/Subtitrare”?

Subtitrarea din meniu e în limba română iar pe telecomandă nu am buton cu subtitrare 

Vio73
#StarMember

Salutare!

În funcție de tv, ai activarea subtitrării fie din setările acestuia, fie din telecomandă. La unele sunt chiar ambele variante. Dacă spui că nu ai pe telecomandă, atunci este sigur în meniul tv. Trebuie doar căutat mai cu atenție. 

Succes!

RafaHelper
#StarMember

Salut @Alex2309

Ce tip de serviciu TV ai? Satelit, cablu, fibra? Mai ai un dispozitiv separat pentru serviciul de TV ca un receptor ce are o alta telecomanda? Daca da atunci trebuie sa activezi subtitrarea folosind cealaltă telecomanda si nu telecomanda televizorului.

DanielaH
Moderator

@Alex2309, s-a rezolvat situația cu subtitrarea? Te-au ajutat răspunsurile primite mai sus?

delfinas
#StarMember

Sa inteleg ca s-a rezolvat problema? Ne poti spune cum? Experienta ta ii poate ajuta si pe altii.